Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Regisseur van ‘Dallas Buyers Club’ en ‘Big Little Lies’ overleden

De Canadese filmregisseur Jean-Marc Vallée is op 58-jarige leeftijd overleden, melden Amerikaanse media. Hij overleed in een vakantiehuisje bij Quebec. De doodsoorzaak is nog niet bekendgemaakt, maar volgens zijn publicist kwam het overlijden onverwacht.

  1. Na de dood van haar grote liefde staat Els de Schepper weer open voor een relatie: “Maar ik laat er mijn geluk niet van afhangen”
    PREMIUM
    Showbizz

    Na de dood van haar grote liefde staat Els de Schepper weer open voor een relatie: “Maar ik laat er mijn geluk niet van afhangen”

    Op tv krijgen we Els de Schepper (56) nog maar zelden te zien - al zit ze nu wel in de herhalingen van ‘Kriebels’ op VTM Gold -, maar dat wil niet zeggen dat ze de voorbije tien jaar in een hoekje macramé heeft zitten vlechten. Ze toerde met zaalshows, blijft zingen en acteren en heeft een boek uit. Een gesprek over rondkomen als zelfstandige, je geluk niet laten afhangen van een geliefde en of ze nog op tv wil komen. “We moeten er niet omheen draaien, als vrouw overschrijd je in Vlaanderen wel heel snel je houdbaarheidsdatum op tv.”