Donald Trump op de golfbaan van de International Golf Club in West Palm Beach in Florida. Inzet: regisseur James Gunn.
Volledig scherm
Donald Trump op de golfbaan van de International Golf Club in West Palm Beach in Florida. Inzet: regisseur James Gunn. © AP

Regisseur James Gunn biedt 100.000 dollar om Trump op "accurate" weegschaal te krijgen na medisch onderzoek

James Gunn, regisseur van 'Guardians of the Galaxy', is bereid 100.000 dollar (bijna 82.000 euro) te schenken aan een goed doel, als Donald Trump zich opnieuw wil laten wegen. Gunn vindt het iets té opvallend dat Trump tijdens zijn medisch onderzoek begin deze week netjes blijkt te vallen binnen wat 'slechts' een overgewicht-BMI en dus geen obesitas zou zijn. Meteen stak een heuse 'Girther-beweging' de kop op die zijn gewicht in de schaal gooit op Twitter.

7 reacties

 • Jurgen Van Den Bergh

  5 jaar geleden
  Wie gelooft er nu dat Trump blaakt van gezondheid? Een man die zijn eetpatroon een autostrade naar een hartaanval is en er uitziet alsof hij met drie spiegels naar zijn piemel moet kijken. Die dokter hebben ze ook wat zakgeld belooft denk ik. Aan hoeveel leugens zitten we ondertussen al? 2030?
 • Diane Bernaerts

  5 jaar geleden
  Trump is blijkbaar de enige die op zijn oude dag nog groeit ipv te krimpen? En dat gewicht..... daar geloof ik niets van: mijn echtgenoot is 1.92 m lang en weegt 115 kilo, en die ziet er een stuk "slanker" uit dan Trump! Daarbij heeft Trump dan nog het meeste van zijn vet rond zijn middel zitten, en laat dat nu nét een groot risico inhouden!
 • Willy van craen

  5 jaar geleden
  Ik vermoed dat men de test enkele malen door iemand is voorgedaan en daarna hij het voorbeeld kan na tekenen of namen plaatsen onder de dieren.Misschien had hij een "oortje "in als extra hulp ter verbetering.
 • Jan van Helmont

  5 jaar geleden
  Komaan, de heer Trump liegt nooit, en zijn arts al evenmin.
 • Steve Warson

  5 jaar geleden
  Trump's medisch onderzoek is blijkbaar onderhevig aan "alternative facts". Bloeddruk van 12 op 7 voor een vent van 71 met een pak overgewicht en een fastfoodverslaving, de dokter zal een flink ereloon mogen ontvangen.