Premier Fumio Kishida.
Volledig scherm
Premier Fumio Kishida. © REUTERS

Regerende coalitie behoudt meerderheid na parlementsverkiezingen in Japan

De aftredende regeringscoalitie van de Liberaal-Democratische Partij (LDP) en Komeito behoudt haar meerderheid in het Japanse parlement na de parlementsverkiezingen van zondag. Met 291 zetels moet de coalitie wel veertien zetels inleveren.

  1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
    TV

    RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

    Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.