De doofstomme Rahul Sahu (10) zit al vier dagen in de put, maar de autoriteiten zokn hoopvol dat hij er levend zal uitkomen.
Volledig scherm
De doofstomme Rahul Sahu (10) zit al vier dagen in de put, maar de autoriteiten zokn hoopvol dat hij er levend zal uitkomen. © RV

Reddingsactie bezig voor jongen (10) die al vier dagen vastzit in diepe put

In India is een reddingsactie aan de gang voor een 10-jarige die al vier dagen vastzit in een smalle put van 24 meter diep. Daar is hij tijdens het spelen in gevallen. De hulpdiensten, die de Rahul Sahu (10) met een camera in het oog houden, zeggen dat zijn toestand “goed” is. Er is een tunnel gegraven tot op 20 centimeter van het slachtoffer, maar een steen bemoeilijkt de redding.

1 reactie

 • Christine Laevers

  2 maanden geleden
  't is niet de eerste keer dat een kind in zo'n smal put valt. Lopen daar ook politici rond die een wet maken dat die putten deftig afgesloten moeten worden ? Van te moeten en niet van te mogen. Van oudsher werden in België waterputten afgesloten. In welke fase zitten die mensen, vraag ik me af. Niet zo lang geleden Spanje en Marokko ? En niet alles komt in de pers. Alleen maar als het kind nog leeft, zeker ?
 1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.
 2. Duitse bondskanselier Scholz moet opnieuw getuigen in onderzoek naar bankschandaal
  6

  Duitse bondskanse­lier Scholz moet opnieuw getuigen in onderzoek naar bankschan­daal

  De Duitse bondskanselier Olaf Scholz moet zich vrijdag opnieuw verantwoorden in een onderzoek naar een schandaal rond de particuliere Hamburgse Warburg-bank, dat zich afspeelde toen hij burgemeester van Hamburg was. De financiële top van de gemeente Hamburg zou mogelijk een dubieuze invloed hebben gehad op de behandeling van de fraudezaak. Het is de tweede keer dat Scholz bij de parlementaire commissie in Hamburg moet opdraven.
 3. Verwoestend noodweer in Zuid-Europa: wind blaast gondel van reuzenrad in Toscane, al 6 doden op Corsica
  Play

  Verwoes­tend noodweer in Zuid-Europa: wind blaast gondel van reuzenrad in Toscane, al 6 doden op Corsica

  Op het Franse eiland Corsica en in Italië heeft het noodweer verschillende mensenlevens geëist. In de Italiaanse regio Toscane zijn twee mensen omgekomen bij noodweer. Er vielen ook verschillende gewonden. Er werden windsnelheden van meer dan 100 kilometer per uur en zware regenval vastgesteld. Onder meer een reuzenrad begon te spinnen en verloor een gondel door de forse wind. In Corsica vielen ondertussen al zes doden en werden alle campings in het zuiden van het eiland ontruimd.