Medisch personeel bij een coronapatiënt in Machakos, Kenia.
Volledig scherm
Medisch personeel bij een coronapatiënt in Machakos, Kenia. © AP

Recordaantal coronabesmettingen: Afrika kreunt onder derde golf

In Afrika is afgelopen week een recordaantal coronabesmettingen genoteerd. Met 251.000 nieuwe geregistreerde besmettingen werd de piek van tijdens de tweede golf op het continent ruimschoots overschreden. De WHO waarschuwt dat het ergste nog moet komen, al zijn er bemoedigende signalen inzake de vaccinbevoorrading.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.