Saïd Razzouki na zijn arrestatie in februari vorig jaar.
Volledig scherm
Saïd Razzouki na zijn arrestatie in februari vorig jaar. © EPA

Rechterhand van drugsbaron Ridouan Taghi overgebracht van Colombia naar Nederland

Saïd Razzouki, een van de hoofdverdachten in het Nederlandse liquidatieproces Marengo, is vanuit Colombia overgebracht naar Nederland. Dat heeft het Openbaar Ministerie bekendgemaakt tijdens een zitting in het proces in de gerechtsbunker in Amsterdam-Osdorp. Het OM beschouwt Razzouki als de rechterhand van hoofdverdachte Ridouan Taghi.

0 reacties

  1. 30.000 geheime berichten bewijzen dat kroongetuige in Marengo-proces leven niet gebeterd heeft: “Ik ben en zal altijd boef blijven”
    PREMIUM

    30.000 geheime berichten bewijzen dat kroongetui­ge in Marengo-pro­ces leven niet gebeterd heeft: “Ik ben en zal altijd boef blijven”

    De kroongetuige in het Nederlandse Marengo-proces is allesbehalve een ex-crimineel die berouw heeft gekregen en nu een voorbeeldig leven leidt in de cel. Dat zegt hij zelf, zo leren onderschepte berichten. "Ik ben en zal altijd een boef blijven. Onthoud dat." Dat Nabil B. verdedigen levensgevaarlijk is, bleek eerder al - zijn advocaat, broer en adviseur Peter R. de Vries werden allen geliquideerd.