Pro-abortus-activisten tijdens een protest eerder dit jaar in Texas.
Volledig scherm
Pro-abortus-activisten tijdens een protest eerder dit jaar in Texas. © AFP

Rechter zet streep door strengere abortuswet Texas

Een Hof van Beroep in de Amerikaanse stad New Orleans heeft dinsdag lokale tijd een streep gezet door een strengere abortuswet die de staat Texas wilde invoeren. Met die wet zouden de meeste abortussen na drie maanden zwangerschap zijn verboden. 

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.