Hunter Biden (R) naast zijn vader Joe Biden.
Volledig scherm
Hunter Biden (R) naast zijn vader Joe Biden. © Getty Images

Rechercheurs zien genoeg bewijs tegen zoon van Biden om hem te vervolgen

Amerikaanse rechercheurs die onderzoek doen naar de zoon van president Joe Biden zien voldoende bewijs om hem te vervolgen. Dat meldt ‘The Washington Post’ op basis van ingewijden. Hunter Biden zou aangeklaagd kunnen worden voor belastingfraude en omdat hij een valse verklaring over een wapenaankoop gaf.

 1. Poetin ontmoet moeders van Russische soldaten: “Geloof niet alles wat je op tv en internet ziet”
  Play
  41

  Poetin ontmoet moeders van Russische soldaten: “Geloof niet alles wat je op tv en internet ziet”

  President Vladimir Poetin heeft vandaag, voor het eerst sinds de Russische invasie, een ontmoeting gehad met moeders van militairen die in Oekraïne vechten. Hij zei te begrijpen dat ze leven met gevoelens van angst en zorg en hij deelt naar eigen zeggen de pijn van het verlies van hen die hun kinderen in de oorlog hebben verloren. Maar spijt van de “speciale militaire operatie” heeft hij niet. Volgens sommige families van gemobiliseerde Russen is het gesprek een schijnvertoning.
 1. Nieuw spoor in mysterie rond vermoorde dubbelgangster: chatbericht toont dat slachtoffer vreesde dat haar iets zou overkomen

  Nieuw spoor in mysterie rond vermoorde dubbelgang­ster: chatbe­richt toont dat slachtof­fer vreesde dat haar iets zou overkomen

  Er is een nieuw spoor in de zaak van een vermiste Duitse vrouw die midden augustus dood leek te zijn teruggevonden in haar auto... tot bleek dat het eigenlijk om een dubbelgangster ging. De Duitse rapper Lune (20) deelde op Instagram een spraakbericht dat ze kort voor de feiten van het slachtoffer kreeg en waaruit blijkt dat die vreesde dat haar iets zou overkomen.