Links: Rebekah Vardy, beschuldigd van lekken van privénieuwsjes naar ‘The Sun’. Rechts: Coleen Rooney, beschuldigd van laster.
Volledig scherm
PREMIUM
Links: Rebekah Vardy, beschuldigd van lekken van privénieuwsjes naar ‘The Sun’. Rechts: Coleen Rooney, beschuldigd van laster. © PN

Rebekah Vardy vs Coleen Rooney, of ‘het proces van de eeuw’ in Engeland: dit is ‘The War of WAGs’. En het cruciale bewijsstuk ligt op de bodem van de Noordzee

In de ene hoek: Coleen Rooney (36), vrouw van ex-voetballer Wayne. In de andere hoek: Rebekah Vardy (40), vrouw van spits Jamie. Dit is ‘The War of the WAGs’, de rechtszaak waar fans over zingen in voetbalstadions en die maandag begint. Kan Rooney — bijgenaamd Wagatha Christie — haar beschuldigingen over lekken naar de pers bewijzen? Krijgt Vardy haar versplinterde imago nog gelijmd? En hoe cruciaal wordt een smartphone die op de bodem van de Noordzee ligt?

4 reacties

 • gert meijboom

  2 maanden geleden
  Team Rooney!!
 • Evan De Jongh

  2 maanden geleden
  Geen film, waarschijnlijk een reality soap van enkele seizoenen.
 • Nico Lietaert

  2 maanden geleden
  Teveel tijd en geld. Moesten ze gaan werken...
 • roger van bael

  2 maanden geleden
  Weer een Toekomstige film in de maak
 1. BINNENKIJKEN. Stervoetballer Ronaldo wil zijn leven én zijn imposante immo-imperium delen met Georgina
  PREMIUM
  Celebrities

  BINNENKIJ­KEN. Stervoet­bal­ler Ronaldo wil zijn leven én zijn imposante im­mo-imperium delen met Georgina

  Hoewel Cristiano Ronaldo (37) nog altijd hoge toppen scheert als voetbalspits, is het zijn vriendin Georgina Rodriguez (27) die steeds vaker de schijnwerpers opeist. Eind januari krijgt ze haar eigen docureeks op Netflix en topmerken verdringen elkaar om de zwangere brunette aan zich te binden. En Ronaldo? Die draagt het meisje dat hij tussen de winkelrekken vond op handen en troont haar mee van zijn ene eigendom naar de andere.
 2. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?