Reanna Stephens (18) is sinds gisteren 7 maanden zwanger.
Volledig scherm
Reanna Stephens (18) is sinds gisteren 7 maanden zwanger. © Facebook, Instagram

Reanna (18) is zeven maanden zwanger maar er is amper iets te zien. De kritiek is niet mals

Buitenland“Je zou geen baby mogen hebben, want je weet niet eens hoe je jezelf moet voeden.” Het is maar een van de kwetsende commentaren die de Amerikaanse Reanna Stephens (18) dezer dagen naar het hoofd geslingerd krijgt. Ze is zeven maanden zwanger, maar desondanks kan je kan amper iets zien aan haar buik. Ze deelde enkele foto’s op sociale media en de kritiek liet niet lang op zich wachten.

62 reacties

 • Hanne Koek

  4 jaar geleden
  Ik ben ook vrij mager zwanger. Mijn buren hadden het pas door dat ik zwanger was op 8 maanden. Zelf ben ik op het moment maar een magere 5,5kg aangekomen dus dat is echt enkel baby, placenta en vruchtwater. Nu zo mager was ik nu ook weer niet als deze vrouw. Ik volg mijn"omnivoren" dieet nog ;)
 • Bart Meers

  5 jaar geleden
  18 is veel te vroeg en ongezond!
 • Christine Laevers

  5 jaar geleden
  Die foto's zijn niet van zeven maanden zwangerschap. Meer is er niet aan de hand.
 • Michelle Vliegenthart

  5 jaar geleden
  Ik zou vaker op controle komen als ik zoveel sporten zou doen om slank te blijven en veganistisch leef. Alleen al door excessief te sporten krijg je sneller een ijzergebrek (!) . Kortom veel supplementen innemen...
 • ivo torfs

  5 jaar geleden
  Als zij zich maar goed voelt, wat is het probleem dan ....?
 1. Russische staatsmedia voeren Filip Dewinter (Vlaams Belang) op als ‘nucleair expert’: “Wat een grap”
  22

  Russische staatsme­dia voeren Filip Dewinter (Vlaams Belang) op als ‘nucleair expert’: “Wat een grap”

  Filip Dewinter kennen we in Vlaanderen als kopstuk van Vlaams Belang, maar in Rusland wordt hij opgevoerd als 'nucleair expert’ in de propagandamedia. Daar zou Dewinter hebben beweerd dat er Amerikaanse kernkoppen in Oost-Europa staan. Volgens de woordvoerder van Vlaams Belang is “alles uit de context getrokken”, Dewinter zelf lacht het 'Russische artikel’ weg op Twitter. “Zoals altijd is de waarheid het eerste slachtoffer van iedere oorlog.”