Rapnummer met duidelijke middelvinger naar Joe Biden prijkt bovenaan iTunes-hitlijst

Een anti-Biden-nummer heeft het tot de nummer 1 op iTunes geschopt. Het lied van rapper Bryson Gray komt zo zelfs boven de nieuwe single van Adele te staan. In het lied ‘Let’s Go Brandon’ neemt Gray president Joe Biden op de korrel. 

 1. “VS overwegen troepeninzet in Oost-Europa door toegenomen Russische dreiging”
  Play

  “VS overwegen troepenin­zet in Oost-Europa door toegenomen Russische dreiging”

  De Amerikaanse regering van president Joe Biden overweegt duizenden troepen en militaire schepen en vliegtuigen naar NAVO-lidstaten in Oost-Europa te sturen. Dat meldt de New York Times. Het zou in eerste instantie om 1.000 tot 5.000 troepen gaan, met de mogelijkheid dat aantal te vertienvoudigen als de situatie verslechtert. Biden is niet van plan troepen naar Oekraïne zelf te sturen, aldus de krant.
 2. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.