Marilyn Ambach op een terras in Tel Aviv. (foto van maart 2021)
Volledig scherm
PREMIUM
Marilyn Ambach op een terras in Tel Aviv. (foto van maart 2021) © Ziv Koren / Photo News

Raketten of niet, dagelijks leven in Tel Aviv en Gazastrook gaat verder: “Bibberen geblazen als we weer eens moeten gaan schuilen”

Het Israëlisch-Palestijns conflict woedt in alle hevigheid, maar voor de ‘gewone’ bevolking gaat het leven gewoon verder. Hoe doen ze dat daar in Tel Aviv, tweede meest bevolkte stad van Israël, waar het luchtalarm met de regelmaat van de klok loeit? En hoe is de situatie in het andere kamp, in de Gazastrook, dat met Israëlische raketten wordt bestookt?

  1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
    Tweakers

    Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

    De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.