Facebook
Volledig scherm
© Facebook

Quarterback komt 7 jaar later belofte na aan tiener met Down

Ben Moser en Mary Lapkowicz zaten bij elkaar in het vierde leerjaar op de basisschool toen hij haar beloofde dat hij haar mee zou nemen naar het eindexamengala. Nu zeven jaar later is hij zijn belofte nagekomen. "We hebben de hele nacht gedanst."

 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 1. Antwerps bureau en Kevin De Bruyne slepen twee prestigieuze webawards in de wacht
  Video

  Antwerps bureau en Kevin De Bruyne slepen twee prestigieu­ze webawards in de wacht

  Forbes Magazine omschreef het onlangs nog mooi. "Film heeft de Oscars, muziek heeft de Grammy's, TV de Emmy's, theater de Tony's, en de laatste jaren heeft het internet ook haar eigen toonaangevende awardshow: de Webby's." Vanavond werden die Webby's voor de 19e keer uitgereikt in New York. Naast o.a. internetfenomeen Jerome Jarre, dating app Tinder, Tonight Show ster Jimmy Fallon, de ALS Ice Bucket Challenge en ABC presentator Jimmy Kimmel, stonden er ook Belgen te blinken op het podium. Het Antwerpse reclamebureau LDV United en Special Olympics België sleepten er twee awards in de wacht (social media/sports & people's voice) voor hun digitaal werk dat ze vorige zomer maakten om de Special Olympiërs de aandacht te geven die ze verdienen.