Volledig scherm
© AFP

Qatar vindt moeder van op vliegveld achtergelaten baby

Autoriteiten in Qatar hebben achterhaald wie de moeder is van een op het vliegveld achtergelaten baby. Het gaat om een vrouw uit Azië. De vondst van de overleden baby op de internationale luchthaven van Doha leidde tot een internationaal schandaal, omdat personeel vrouwelijke vliegtuigpassagiers dwong tot gynaecologisch onderzoek om de moeder te achterhalen.

0 reacties

 1. Toilet voor geheim agenten van gezin Ivanka Trump kost 3.000 dollar per maand

  Toilet voor geheim agenten van gezin Ivanka Trump kost 3.000 dollar per maand

  De geheim agenten die de woning van het gezin van Ivanka Trump in de rijke wijk Kalorama in Washington, DC bewaken, moesten wel erg ver gaan om een plek te vinden om hun behoefte te kunnen doen. Hoewel ze voltijds instaan voor de veiligheid van Ivanka Trump, haar echtgenoot Jared Kushner en hun kinderen, kregen ze immers geen toegang tot hun woning om daar naar het toilet te gaan. Dat bericht de Washington Post vandaag.
 2. Qatar biedt excuses aan voor gedwongen gynaecologische onderzoeken op luchthaven

  Qatar biedt excuses aan voor gedwongen gynaecolo­gi­sche onderzoe­ken op luchthaven

  De regering van Qatar heeft woensdag verontschuldigingen aangeboden voor de gedwongen gynaecologische onderzoeken waaraan meerdere vrouwen op de luchthaven van Doha werden onderworpen na de vondst van een in de steek gelaten pasgeboren baby. De regering van het oliestaatje aan de Perzische Golf zegt dat zij de schending van de individuele vrijheid van de vrouwen en het leed dat hen is aangedaan betreurt.
 1. Noorwegen bezorgd over risico van vaccinatie zwakke 80-plussers
  Play
  Covid-19

  Noorwegen bezorgd over risico van vaccinatie zwakke 80-plus­sers

 2. 15 meter de dieperik in: bus hangt te bengelen van brug
  Play

  15 meter de dieperik in: bus hangt te bengelen van brug