Het Australische Qantas was wereldwijd een van de zwaarst getroffen luchtvaartmaatschappijen tijdens de coronapandemie en heeft momenteel te kampen met personeelstekort.
Volledig scherm
Het Australische Qantas was wereldwijd een van de zwaarst getroffen luchtvaartmaatschappijen tijdens de coronapandemie en heeft momenteel te kampen met personeelstekort. © AFP

Qantas vraagt managers om te werken als bagageafhandelaar

De Australische luchtvaartmaatschappij Qantas heeft leidinggevenden opgeroepen om de volgende drie maanden te werken als bagageafhandelaar. De maatschappij is op zoek naar minstens 100 vrijwilligers op de luchthavens van Sydney en Melbourne.

  1. Vanaf nu kan je een betaalpauze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?
    Spaargids.be

    Vanaf nu kan je een betaalpau­ze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?

    Wie zijn rekeningen niet langer kan betalen, kan vanaf vandaag een betaalpauze voor de hypothecaire lening aanvragen. Om in aanmerking te komen, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Is dat het geval, dan hoef je van je lening gedurende een jaar geen kapitaal af te lossen, maar betaal je alleen de intresten. Hoeveel is dat dan precies? En schuilen er ook addertjes onder het gras? Spaargids.be zocht het uit.