AP
Volledig scherm
© AP

QAnon groeit in de VS en is nu “zo groot als sommige populaire religies"

QAnon, een (Amerikaanse) beweging van complotdenkers waarvan talrijke leden aanwezig waren tijdens de bestorming van het Capitool begin 2021, is enorm gegroeid. De beweging zou inmiddels zo populair zijn als enkele belangrijke religies in de Verenigde Staten. Zo moet blijken uit een Amerikaanse opiniepeiling.

 1. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.
 2. Is er nog meer op til? Nieuwe details onthullen huiveringwekkende plannen van bestormers Capitool: “Ik jaag Pelosi een kogel door de kop”
  PREMIUM

  Is er nog meer op til? Nieuwe details onthullen huivering­wek­ken­de plannen van bestormers Capitool: “Ik jaag Pelosi een kogel door de kop”

  De bestorming van het Amerikaanse parlement, die woensdag vijf doden eiste, had veel erger kunnen aflopen. Huiveringwekkende details in de eerste aanklachten leren dat er plannen waren om politici te gijzelen en te executeren. Lang niet iedereen is gevat en de ontsnapten zweren nu om alsnog toe te slaan tijdens de eedaflegging van Joe Biden.