Welgeteld een betoger kwam vandaag opdagen aan het staatsparlement van de staat New York in Albany. Uit voorzorg was de toegang afgesloten.
Volledig scherm
Welgeteld een betoger kwam vandaag opdagen aan het staatsparlement van de staat New York in Albany. Uit voorzorg was de toegang afgesloten. © AP

QAnon-aanhangers teleurgesteld na inauguratie, geen massale arrestaties: “We zijn erin geluisd”

Veel volgelingen van de QAnon-beweging lijken vandaag bedrogen uit zijn gekomen. Inauguratiedag had de ‘Great Awakening’ moeten worden waarop Democratische leiders zouden worden gearresteerd wegens het runnen van een pedofielennetwerk, maar er gebeurde niets. 

4 reacties

 • joris peeters

  1 maand geleden
  Amerikanen : je kan ze alles wijs maken. Ze zijn net als grote kinderen. Gelukkig zijn wij in Europa wat meer kritisch en geloven niet eender wat.
 • Veronica Voorhelst

  1 maand geleden
  Wat heeft dat ermee te maken. Dat is een bende zotten. Het gevaar zit elders, vnl bij milities in de zuidelijke staten. Die hebben de secessieoorlog nog niet verteerd en hopen op de terugkeer van de glorierijke dagen.
 • paola nerozzi

  1 maand geleden
  Ahhhhhh dat vindt ik het beste helemaal alleen vraag aan trump of ge op zijn receptie mag komen maar goed dat hij vertrokken is 1 zot minder en hopen dat Biden het kan oplossen wat die pipo heeft achtergelaten ik ben geen fan van Biden maar beter dat dan die vorige want daar hebben ze hun handen er vol mee gehad
 • Gino De Jaeger

  1 maand geleden
  Het begint ze te dagen dat men hen jarenlang gebrainwashed heeft en vooral uit waren op hun stem én hun donaties, tot vandaag. Dat is het resultaat als men kwaliteitskranten en onafhankelijke nieuwszenders demoniseert als brengers van fake news om vervolgens alle wijsheid te halen bij propagandamachines.
 1. Omstreden opvangcentrum voor migrantenkinderen heropent in Texas

  Omstreden opvangcen­trum voor migranten­kin­de­ren heropent in Texas

  In Carrizo Springs, Texas heeft de Biden-administratie een tentenkamp heropend voor de opvang van minderjarigen. De faciliteit werd twee jaar geleden ingericht onder voormalig president Donald Trump, maar sloot na amper een maand weer de deuren wegens hevige kritiek. In het tentenkamp kunnen 700 kinderen tussen dertien en zeventien jaar oud opgevangen worden. Het gaat om tieners die zonder begeleiding door een volwassene de Amerikaans-Mexicaanse grens oversteken.
 2. Pakjesbezorger smijt dozen op straat: “Als je niet wil dat ik ermee gooi, moet je niks bestellen”
  ROTTERDAM
  12

  Pakjesbe­zor­ger smijt dozen op straat: “Als je niet wil dat ik ermee gooi, moet je niks bestellen”

  Scherven brengen geluk? Vast. Maar als je nét een nieuwe serviesset hebt besteld, stemt de werkwijze van deze pakjesbezorger je ongetwijfeld minder vrolijk. Op een filmpje van dinsdag is te zien hoe hij in de Nederlandse grootstad Rotterdam pakketjes uit zijn bestelwagen smijt én ze minutenlang op straat laat liggen. Op sociale media wordt gepikeerd gereageerd. De bezorger lijkt er wat laconieker mee om te gaan: “Als je niet wil dat ik ermee gooi, moet je niks bestellen.”
 1. Dashcam filmt 'wielerterrorist' in Limburg
  Play

  Dashcam filmt 'wielerter­ro­rist' in Limburg

 2. 'Stitchy in Tooki Trouble' is nieuw Belgisch videospel voor Switch
  Play
  games

  'Stitchy in Tooki Trouble' is nieuw Belgisch videospel voor Switch