Welgeteld een betoger kwam vandaag opdagen aan het staatsparlement van de staat New York in Albany. Uit voorzorg was de toegang afgesloten.
Volledig scherm
Welgeteld een betoger kwam vandaag opdagen aan het staatsparlement van de staat New York in Albany. Uit voorzorg was de toegang afgesloten. © AP

QAnon-aanhangers teleurgesteld na inauguratie, geen massale arrestaties: “We zijn erin geluisd”

Veel volgelingen van de QAnon-beweging lijken vandaag bedrogen uit zijn gekomen. Inauguratiedag had de ‘Great Awakening’ moeten worden waarop Democratische leiders zouden worden gearresteerd wegens het runnen van een pedofielennetwerk, maar er gebeurde niets. 

4 reacties

 • Joris Peeters

  2 jaar geleden
  Amerikanen : je kan ze alles wijs maken. Ze zijn net als grote kinderen. Gelukkig zijn wij in Europa wat meer kritisch en geloven niet eender wat.
 • Veronica Voorhelst

  2 jaar geleden
  Wat heeft dat ermee te maken. Dat is een bende zotten. Het gevaar zit elders, vnl bij milities in de zuidelijke staten. Die hebben de secessieoorlog nog niet verteerd en hopen op de terugkeer van de glorierijke dagen.
 • paola nerozzi

  2 jaar geleden
  Ahhhhhh dat vindt ik het beste helemaal alleen vraag aan trump of ge op zijn receptie mag komen maar goed dat hij vertrokken is 1 zot minder en hopen dat Biden het kan oplossen wat die pipo heeft achtergelaten ik ben geen fan van Biden maar beter dat dan die vorige want daar hebben ze hun handen er vol mee gehad
 • Steve Warson

  2 jaar geleden
  Het begint ze te dagen dat men hen jarenlang gebrainwashed heeft en vooral uit waren op hun stem én hun donaties, tot vandaag. Dat is het resultaat als men kwaliteitskranten en onafhankelijke nieuwszenders demoniseert als brengers van fake news om vervolgens alle wijsheid te halen bij propagandamachines.