AFP
Volledig scherm
© AFP

Puigdemont viert vrijlating op straat in Sardinië en keert maandag terug naar België

 De Catalaanse ex-president Carles Puigdemont zal maandag terug naar België komen. Dat heeft hij vandaag aangekondigd. Op 4 oktober gaat hij opnieuw naar Italië om de rechtszaak over zijn uitlevering aan Spanje bij te wonen.

3 reacties

 • Lieven De Cock

  1 maand geleden
  L.D.C.Misschien moet de Spaanse democratie eens het woordje democratie opzoeken Lopen daar echt geen grote misdadigers rond? werkt het gerecht daar zo goed dat ze allemaal gevat zijn?
 • Ingrid De Cremer

  1 maand geleden
  Zo moet het ,niet gevangenis in om dat je een overtuiging hebt ,dat is pas democratie.
 • Hugo hofmans

  1 maand geleden
  Geen simpele man, die Puigdemont. Ik weet niet of het zo een goede zaak is dat Catalonië apart wil van Spanje, ik denk eerder dat de bevolking dan pas écht in de problemen gaat komen. Misschien maar goed dat hij een signaal heeft gekregen en hopelijk houdt hij zich nu wat aan de kant. Beste voor iedereen denk ik.
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.