AFP
Volledig scherm
© AFP

Puigdemont viert vrijlating op straat in Sardinië en keert maandag terug naar België

 De Catalaanse ex-president Carles Puigdemont zal maandag terug naar België komen. Dat heeft hij vandaag aangekondigd. Op 4 oktober gaat hij opnieuw naar Italië om de rechtszaak over zijn uitlevering aan Spanje bij te wonen.

3 reacties

 • Lieven De Cock

  1 jaar geleden
  L.D.C.Misschien moet de Spaanse democratie eens het woordje democratie opzoeken Lopen daar echt geen grote misdadigers rond? werkt het gerecht daar zo goed dat ze allemaal gevat zijn?
 • Ingrid De Cremer

  1 jaar geleden
  Zo moet het ,niet gevangenis in om dat je een overtuiging hebt ,dat is pas democratie.
 • Hugo hofmans

  1 jaar geleden
  Geen simpele man, die Puigdemont. Ik weet niet of het zo een goede zaak is dat Catalonië apart wil van Spanje, ik denk eerder dat de bevolking dan pas écht in de problemen gaat komen. Misschien maar goed dat hij een signaal heeft gekregen en hopelijk houdt hij zich nu wat aan de kant. Beste voor iedereen denk ik.
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.