AFP
Volledig scherm
© AFP

Puigdemont viert vrijlating op straat in Sardinië en keert maandag terug naar België

 De Catalaanse ex-president Carles Puigdemont zal maandag terug naar België komen. Dat heeft hij vandaag aangekondigd. Op 4 oktober gaat hij opnieuw naar Italië om de rechtszaak over zijn uitlevering aan Spanje bij te wonen.

3 reacties

 • Lieven De Cock

  1 maand geleden
  L.D.C.Misschien moet de Spaanse democratie eens het woordje democratie opzoeken Lopen daar echt geen grote misdadigers rond? werkt het gerecht daar zo goed dat ze allemaal gevat zijn?
 • Ingrid De Cremer

  1 maand geleden
  Zo moet het ,niet gevangenis in om dat je een overtuiging hebt ,dat is pas democratie.
 • Hugo hofmans

  1 maand geleden
  Geen simpele man, die Puigdemont. Ik weet niet of het zo een goede zaak is dat Catalonië apart wil van Spanje, ik denk eerder dat de bevolking dan pas écht in de problemen gaat komen. Misschien maar goed dat hij een signaal heeft gekregen en hopelijk houdt hij zich nu wat aan de kant. Beste voor iedereen denk ik.
 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.