RV
Volledig scherm
PREMIUM
© RV

Pubermaffia terroriseert de straten van Napels: overvallers tussen 13 en 16 jaar schuwen extreem geweld niet

De Italiaanse havenstad Napels is in de ban van 'babygangsters': overvallers tussen de 13 en 16 die zeer gewelddadig opereren. "Dit móet stoppen."

20 reacties

 • P P

  4 jaar geleden
  Ja die pedagogische tik, we zullen hem nog missen.... Alle zogenaamde specialisten ten spijt....
 • Mario Vinckier

  5 jaar geleden
  Als ik in mijne kindertijd zo een toeren moest uitsteken dan had ik zeker ne ferme tik gekregen van mn vader het liegt zeker aan de opvoeding van de ouders
 • André Van Laethem

  5 jaar geleden
  Laat jambon het daar gaan opkuisen. Misschien lukt het hem in het italiaans
 • Karel-Lodewijk Mechant

  5 jaar geleden
  Niet met de VINGER naar Italië wijzen! Kwestie van dagen of weken en horen er hier in Brussel ook van! Is er al langer maar mag niet gezegd worden!
 • danny callebert

  5 jaar geleden
  Altijd al gevaarlijke stadt geweest Napels ,De douane zat vroeger in de tijd midden in centrum , Was goed mijn les gespeld dat ik er niet mocht gaan slapen !!! Dat is 25 a 30 geleden
 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.