Vanaf Schiphol vertrekken 189 vakantiegangers naar Rhodos voor een testvakantie.
Volledig scherm
Vanaf Schiphol vertrekken 189 vakantiegangers naar Rhodos voor een testvakantie. © ANP

Proefvakantie naar Rhodos met 189 Nederlanders moet “schat aan informatie” opleveren, Sunweb wil soortgelijk initiatief in België

Zowel in binnen- als buitenland zijn de ogen gericht op de 189 Nederlandse proeftoeristen die maandagmiddag naar het Griekse eiland Rhodos vliegen. De all-inclusive vakantie moet volgens de directeur van reisorganisatie Sunweb, Mattijs ten Brink, "een schat aan informatie" opleveren voor de reisbranche over hoe we binnenkort weer veilig vakantie kunnen vieren in coronatijd.

12 reacties

 • joannes Roderigas

  4 weken geleden
  belgie gaat dit misschien doen volgende maand nadat de cijfers bekend zijn en zij dus geen fout kunnen maken , zielig met zulke ministers .
 • ronny cockuyt

  4 weken geleden
  Dan drinken de meesten zich te pletter in het hotel ,of ze moeten de al in afschaffen, dan weet ik eigenlijk ook niet hoeveel plezier je dan hebt aan opgesloten zitten in je hotel, je hebt altijd mensen natuurlijk die hun hotel niet uitkomen die geen extra kosten willen doen en volledig de al in gebruiken.
 • Gerda Haubourdyn

  4 weken geleden
  Is dat vakantie. Dan zit ik liever thuis. Ze mogen niet buiten. Wel wij komen ook niet buiten maar heb een grote tuin en terras.
 • Willy Verschooren

  4 weken geleden
  Waanzin ten top. Deze zitten allemaal in één grote bubbel vast aan één locatie. Zal dat onze vakantie dan moeten worden. Luxe opsluiting ? Lokaal gaat het toerisme niet beter van worden enkel de hotelketens.
 • werner Van der Kelen

  4 weken geleden
  die resultaten woeden hier niet ingezien, volgende twee weken gaan ze hier het warm water uitvinden en dat nog eens overdoen, VDB kennende
 1. Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”
  Play

  Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”

 2. Vrachtwagen breekt doormidden na treinbotsing
  Play

  Vrachtwa­gen breekt doormidden na treinbot­sing