Meer dan 4.000 mensen staken illegaal over en vroegen in Litouwen asiel aan.
Volledig scherm
Meer dan 4.000 mensen staken illegaal over en vroegen in Litouwen asiel aan. © REUTERS

President van Litouwen zegt dat migrantencrisis aan grens met Wit-Rusland ten einde is

President Gitanas Nauseda van Litouwen denkt dat de migrantencrisis aan de Wit-Russische grens voorbij is. De noodtoestand in het grensgebied kan worden opgeheven, heeft hij op de Litouwse radio gezegd. De maatregel zou eigenlijk op 14 januari aflopen.

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  4

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Gezondheidspanel VS steunt boosterprikken voor kinderen van 5 tot 11 jaar

  Gezondheid­s­pa­nel VS steunt booster­prik­ken voor kinderen van 5 tot 11 jaar

  Een adviespanel van de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC heeft gestemd voor het aanbevelen van Covid-19-boosterprikken aan kinderen van 5 tot 11 jaar, ten minste vijf maanden na het voltooien van hun basisvaccinatie. Volgens de experts in het CDC-panel tonen onderzoeksdata aan dat de bescherming door de eerste twee prikken na verloop van tijd begint af te nemen en dat boosterprikken in oudere leeftijdsgroepen de kans op ernstige ziekte deden afnemen.
 3. LIVE. Zelensky: “Oekraïne heeft elke maand miljarden dollars nodig” - Von der Leyen: gebruik geld oligarchen voor wederopbouw

  LIVE. Zelensky: “Oekraïne heeft elke maand miljarden dollars nodig” - Von der Leyen: gebruik geld oligarchen voor wederop­bouw

  De Russische invasie slaat elke maand een gat van zowat 5 miljard dollar (4,75 miljard euro) in de Oekraïense begroting. Dat zegt de Oekraïense president Volodymyr Zelensky. “Om ons staande te houden in de oorlog om vrijheid, hebben we snelle en voldoende financiële ondersteuning nodig”, klinkt het. Volg alle ontwikkelingen rond het conflict in Oekraïne in onze liveblog.