AP
Volledig scherm
© AP

President Trump: “Top met Kim Jong-un mogelijk mislukt door hoorzitting van leugenaar en fraudeur Cohen. Schande!”

De hoorzitting van de ex-advocaat van Donald Trump, Michael Cohen, heeft mogelijk bijgedragen aan de mislukking van de top tussen Trump en de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un. Dat heeft de Amerikaanse president althans gezegd.

29 reacties

 • Gino De Jaeger

  2 jaar geleden
  @jan de reus: Net door de aanvallen van de Democraten, samen met de ondervragingen door het Congres en het onderzoek door Mueller, bewijst men aan de buitenlandse mogendheden dat er, ondanks Trump, nog steeds een deel van de rechtstaat overeind blijft, de scheiding der machten nog bestaat en de president zichzelf niet boven de wet kan stellen, hoe graag hij dit ook zou willen.
 • jan de reus

  2 jaar geleden
  Los of je nu voor of Trump bent is het wel een feit dat de democraten hun eigen land schaden door de president steeds maar opnieuw aan te vallen en in discredit te brengen terwijl hij buitenlandse onderhandelingen voert.Dit verzwakt zijn onderhandelingspositie.
 • Gerry Cle

  2 jaar geleden
  Dus als Cohen niet ondervraagd werd had Trump de economische boycot tegen Noord Korea opgeheven ondanks het feit dat Kim Jong-un zijn kernprogramma weigert af te bouwen. Zijn leugens worden hoe langer hoe gekker.
 • Jan Gielen

  2 jaar geleden
  Een van de kenmerken van een narcist: mislukkingen worden altijd op de ander afgeschoven, successen komen alleen op eigen conto.
 • Lev Davidovitch Bronstein

  2 jaar geleden
  Trump had niks ingestudeerd, niks voorbereid ,niks begrepen .Het resultaat was dan ook voorspelbaar .Het was eigenlijk niet zijn bedoeling om resultaten te behalen ,eerder zichzelf in het zonnetje te plaatsen en de aandacht af te leiden van het Mueller onderzoek .
 1. Alles voor de wetenschap! Nederland opent testcafé waar je nu al een pintje kan drinken
  Play

  Alles voor de wetenschap! Nederland opent testcafé waar je nu al een pintje kan drinken

 2. Kaap van 2 miljoen gevaccineerde Belgen gerond: "Heb meteen een afspraak gemaakt, hoe vlugger hoe beter"
  Play

  Kaap van 2 miljoen gevacci­neer­de Belgen gerond: "Heb meteen een afspraak gemaakt, hoe vlugger hoe beter"