De Amerikaanse president Donald Trump.
Volledig scherm
De Amerikaanse president Donald Trump. © REUTERS

President Trump geeft voor het eerst toe dat Joe Biden won, maar trekt woorden even later weer in

De Amerikaanse president Donald Trump heeft op Twitter voor het eerst gezegd dat zijn democratische tegenstander Joe Biden de presidentsverkiezingen heeft gewonnen. Dat is opmerkelijk, want tot nu ontkende Trump steeds zijn nederlaag. Snel na het bewuste bericht op Twitter, stelde Trump zijn woorden bij en geeft hij zich nog niet gewonnen.

33 reacties

 • Raphaël Defour

  7 maanden geleden
  Dat zijn partijgenoten die dit schouwspel laten aanslepen kan men weinig anders begrepen dan dat "DEMOCRATIE" aan hen niet besteed.
 • Gaston Miar

  7 maanden geleden
  Daar scheelt wat aan! Niet normaal!
 • Carlo Verstappen

  7 maanden geleden
  Als je alles op een rij zet is het niet te begrijpen dat dit in Amerika gebeurd, HET land dat aan zien werd als wereld leider en nu is afgedaald tot apenland. 
 • Sobek Wessels

  7 maanden geleden
  Hij is vergeten dat hij in 2016 op dezelfde manier gewonnen heeft dan Biden Nu ? Ook kan je zomaar beschuldigingen uiten zonder bewijzen en dit in het openbaar verkondigen ? Is dat geen smaad ? Ik hoop op vele rechtzaken als hij President af is en zijn Onschendbaarheid Over is ? Als hij voor 2024 veroordeeld wordt voor strafbare feiten dan Kan hij Geen president meer worden en Dat Weet hij maar al te goed daarom dit wanhopig gedrag !? De belasting dienst is al bezig met een rechtzaak tegen hem! 
 • Maxim Jans

  7 maanden geleden
  Als je weet wat er hem allemaal boven het hoofd hangt, dan begrijp je wel waarom die daar niet wil vertrekken.
 1. Poetin over gesprek met Biden: “Geen vriendschap, wel pragmatische dialoog”. Biden beklemtoont “nood aan basisregels”

  Poetin over gesprek met Biden: “Geen vriend­schap, wel pragmati­sche dialoog”. Biden beklem­toont “nood aan basisre­gels”

  De langverwachte ontmoeting tussen de Amerikaanse president Joe Biden en zijn Russische ambtgenoot Vladimir Poetin die iets na de middag begon, is ondertussen afgelopen. De twee wereldleiders schudden elkaar kort de hand voor de start van hun gesprek. “Het is altijd beter om elkaar face to face te zien”, zei Biden bij aanvang. Een stelling die hij ook na afloop herhaalde. Volgens beide leiders was er tijdens de ontmoeting geen sprake van vijandigheid. Poetin en Biden gaven achteraf elk apart een persconferentie.