Volledig scherm
© REUTERS

President Trump bezoekt getroffen staten Louisiana en Texas

De Amerikaanse president Donald Trump heeft een bezoek gebracht aan de door orkaan Laura getroffen staat Louisiana. Later reist hij door naar Texas. De orkaan heeft in die twee staten aan minstens veertien mensen het leven gekost. Honderdduizenden mensen zitten zonder stroom of drinkwater.

 1. Originele verrassing van zieke Nederlander voor jarige vriendin in coronaquarantaine gaat viraal

  Originele verrassing van zieke Nederlan­der voor jarige vriendin in coronaqua­ran­tai­ne gaat viraal

  Nadat Nederlander Jasper corona bleek te hebben, vielen de oorspronkelijke verjaardagsplannen voor zijn vriendin Iris in duigen. Ondanks dat hij zelf goed ziek was door Covid, wilde hij haar alsnog thuis een leuke verjaardag bezorgen. Zo kwam hij tot een idee: “Als ingeving dacht ik: zou het niet grappig zijn als er onbekenden gaan aanbellen om haar te feliciteren via de intercom?”
 2. Rechter verwerpt claim Trump over verkiezingsfraude Pennsylvania: “Bewering aan elkaar gehecht als monster van Frankenstein”
  UPDATE

  Rechter verwerpt claim Trump over verkie­zings­frau­de Pennsyl­vania: “Bewering aan elkaar gehecht als monster van Franken­stein”

  De Amerikaanse president Donald Trump heeft weer een nederlaag geleden in zijn juridische strijd om alsnog de verkiezingen naar zich toe te trekken. Een federale rechter in Pennsylvania heeft een rechtszaak die zijn campagneteam had aangespannen, verworpen. Trumps advocaat, Rudy Giuliani, heeft al laten weten in beroep te gaan tegen de uitspraak.
 1. Al voor derde keer deze week persoon op metrosporen geduwd in New York
  Play

  Al voor derde keer deze week persoon op metrospo­ren geduwd in New York

 2. Deze vrouw is voor geen kleintje vervaard en bedreigt de sheriff met een stok
  Play

  Deze vrouw is voor geen kleintje vervaard en bedreigt de sheriff met een stok