President Vladimir Poetin.
Volledig scherm
President Vladimir Poetin. © EPA

President Poetin: “Alle Russische coronavaccins werken”

De Russische president Vladimir Poetin heeft dinsdag gezegd dat alle Russische vaccins tegen Covid-19 “effectief zijn”. Dat meldt het Russische persbureau RIA Novosti. Volgens Poetin zal Rusland binnenkort ook een derde vaccin registreren.   

7 reacties

 • André Christiaens

  11 maanden geleden
  Zij waren toch ook éérst op de maan!! Het Kremlin is slimmer dan de rest van de wereld, hun spionage is top.
 • Neorej Verbruggen

  11 maanden geleden
  Ja en Poetin is een zeer betrouwbaar man? Laat me niet lachen. Wie heeft er de langste neus? Hij of Trump?
 • Maarten Nijs

  11 maanden geleden
  Daar hebben ze in elk geval geen probleem met transport. Daar is het al -70graden ofzo
 • maarten anthonis

  11 maanden geleden
  Geen probleem , dat hij er zijn bevolking dan maar snel mee vaccineert , Rusland heeft natuurlijk wel een goede reputatie met vaccins in het verleden , ook hun fagen therapie werkte vroeger zeer goed , dus ik vermoed dat hun vaccins wel werken , maar zonder degelijke bevestiging en onderzoek blijft het natuurlijk wel wat riskant , hun verouderde infrastructuur zou ook wel eens een probleem kunnen zijn . wacht toch liever hun resultaten even af .
 • Tim Vanmarcke

  11 maanden geleden
  Stuur maar op ik heb vertrouwen in de Poetin
 1. Onze opinie. Corona biedt Big Pharma de kans om te tonen dat ze haar ‘klanten’ ook echt wil genezen
  PREMIUM

  Onze opinie. Corona biedt Big Pharma de kans om te tonen dat ze haar ‘klanten’ ook echt wil genezen

  Hoera voor Big Pharma! Dat we na minder dan één jaar al een werkend coronavaccin in handen hebben, en in de mogelijkheid zijn om daar in 2021 waarschijnlijk al meer dan één miljard dosissen van te verspreiden, hebben we te danken aan de innovativiteit van de multinationals uit de farma-industrie. Het is een sector die de voorbije jaren enkel die van de kernenergie moest laten voorgaan qua onpopulariteit.
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 1. Nu het coronavaccin er is, moet het ook nog verdeeld geraken: dit is waarom dat lastig kan worden

  Nu het coronavac­cin er is, moet het ook nog verdeeld geraken: dit is waarom dat lastig kan worden

  De zoektocht naar een efficiënt Covid-19-vaccin verloopt sneller dan ooit, bij eender welke andere aandoening in het verleden. Pfizer kondigde gisteren zelfs aan dat hun kandidaat-vaccin, dat de Amerikaanse farmagigant samen met het Duitse BioNTech ontwikkelde, een efficiëntie van 90 procent haalt bij testpersonen. Tegen eind volgend jaar kan Pfizer-BioNTech naar eigen zeggen 1,3 miljard dosissen voorzien. Maar die moeten ook tot bij de mensen geraken. Uitgerekend met dit specifieke coronavaccin is dat niet vanzelfsprekend.