Archiefbeeld. De Braziliaanse president Jair Bolsonaro.
Volledig scherm
Archiefbeeld. De Braziliaanse president Jair Bolsonaro. © REUTERS

President Bolsonaro ontkent coronavirus verkeerd te hebben aangepakt in Brazilië

De Braziliaanse president Jair Bolsonaro ontkent iets verkeerd te hebben gedaan bij de aanpak van het coronavirus, nadat de parlementaire onderzoekscommissie (CPI) van de Braziliaanse Senaat hem ernstige beschuldigingen voor de voeten wierp. "We hebben vanaf het eerste moment het juiste gedaan", aldus president Bolsonaro woensdag in een toespraak in Russas. Dat melden Braziliaanse media.

 1. 9-jarig meisje gered van huwelijk met 55-jarige man die haar voor 2.000 euro kocht: “Ze hebben me een nieuw leven gegeven”
  Play

  9-jarig meisje gered van huwelijk met 55-jarige man die haar voor 2.000 euro kocht: “Ze hebben me een nieuw leven gegeven”

  Een negenjarig meisje is in Afghanistan gered na een uithuwelijking. Parwana werd vorige maand voor de camera van de Amerikaanse nieuwszender CNN voor tweeduizend euro verkocht aan een man van 55 jaar oud. Een fortuin voor de vader van het meisje, die geen andere uitweg zag. Een Amerikaanse vzw die strijdt tegen kindhuwelijken heeft het meisje nu kunnen vrijkopen.
 2. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.