Jill en Joe Biden
Volledig scherm
Jill en Joe Biden © AP

President Biden vergezelt echtgenote bij “medische ingreep”

De Amerikaanse president Joe Biden zal morgen zijn echtgenote Jill vergezellen bij “een afspraak voor een medische ingreep” in Washington, meldt een woordvoerder van het Witte Huis vandaag. Over het soort ingreep of eventuele klachten van de first lady werden geen mededelingen gedaan. Biden geeft eind april zijn eerste toespraak voor beide kamers van het Congres.

4 reacties

 • maria van de put

  1 maand geleden
  Hoe lief is dat koppel. Nogal wat anders dan Trump en Melanie Ik vind het zo leuk om alles te lezen over deze president en de first lady. En ook Kamala Harris wat een vrouw 😘😘
 • marina vandenborre

  1 maand geleden
  men mag hem soft noemen maar wat een verademing na die zotte Trump met zijn gezwollen en opruiende taal. Biden zal het ook niet allemaal kunnen verwezenlijken maar hij is tenminste een goede en rechtvaardige president met een zeer sociaal gedachtengoed.
 • Karl Vervliet

  1 maand geleden
  Onderschat hem maar niet, daar staat een team achter om u tegen te zeggen, en dit zet geen stap zonder dat dit eerst allemaal in detail is uitgewerkt. Hij is zeer sterk gestart, maar daar merk je hier natuurlijk nog weinig van.
 • Guido Verlinden

  1 maand geleden
  Brave man maar te soft.
 1. Britse moeder (20) voor ogen van baby vermoord “omdat overvallers bang van haar werden”

  Britse moeder (20) voor ogen van baby vermoord “omdat overval­lers bang van haar werden”

  Een man uit Georgië is afgelopen weekend aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de moord op een jonge moeder in Griekenland. De overval op het gezin van de Britse Caroline Crouch (20) choqueerde het land compleet. De politie gaat ervan uit dat een internationale bende verantwoordelijk is voor het drama. Bij hoge uitzondering looft de regering daarom een megabedrag van 300.000 euro uit voor de gouden tip die leidt tot de ontmaskering van de daders.
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. Luikse locatie met clowns lijkt op filmset van horrorfilm
  Play

  Luikse locatie met clowns lijkt op filmset van horrorfilm