Jill en Joe Biden
Volledig scherm
Jill en Joe Biden © AP

President Biden vergezelt echtgenote bij “medische ingreep”

De Amerikaanse president Joe Biden zal morgen zijn echtgenote Jill vergezellen bij “een afspraak voor een medische ingreep” in Washington, meldt een woordvoerder van het Witte Huis vandaag. Over het soort ingreep of eventuele klachten van de first lady werden geen mededelingen gedaan. Biden geeft eind april zijn eerste toespraak voor beide kamers van het Congres.

4 reacties

 • maria van de put

  3 weken geleden
  Hoe lief is dat koppel. Nogal wat anders dan Trump en Melanie Ik vind het zo leuk om alles te lezen over deze president en de first lady. En ook Kamala Harris wat een vrouw 😘😘
 • marina vandenborre

  4 weken geleden
  men mag hem soft noemen maar wat een verademing na die zotte Trump met zijn gezwollen en opruiende taal. Biden zal het ook niet allemaal kunnen verwezenlijken maar hij is tenminste een goede en rechtvaardige president met een zeer sociaal gedachtengoed.
 • Jos Mardig

  4 weken geleden
  Onderschat hem maar niet, daar staat een team achter om u tegen te zeggen, en dit zet geen stap zonder dat dit eerst allemaal in detail is uitgewerkt. Hij is zeer sterk gestart, maar daar merk je hier natuurlijk nog weinig van.
 • Guido Verlinden

  4 weken geleden
  Brave man maar te soft.
 1. Serviërs krijgen 25 euro om zich te laten vaccineren
  3

  Serviërs krijgen 25 euro om zich te laten vaccineren

  Serviërs kunnen vanaf nu een centje bijverdienen door zich te laten vaccineren. Zo belooft de Servische president Aleksandar Vučić 3000 Servische dinar (ongeveer 25 euro) aan iedereen ouder dan 16 jaar die voor het einde van de maand een eerste prik laat zetten. Omdat heel wat Serviërs twijfelen om zich te laten vaccineren, hoopt Vučić de bevolking zo te stimuleren. Momenteel heeft nog geen 30 procent van de Serviërs een eerste prik laten zetten.
 2. Crash van Chinese raket nadert, Amerikanen hebben “geen plannen” om brokstukken uit de lucht te schieten
  Play
  35

  Crash van Chinese raket nadert, Amerikanen hebben “geen plannen” om brokstuk­ken uit de lucht te schieten

  Het ‘uur U’ nadert voor de op hol geslagen Chinese raket in de ruimte, die naar verwachting dit weekend in stukken ergens op aarde zal crashen. In de VS hopen ze dat de brokstukken in de oceaan vallen, maar er is ook een kans dat het op land gebeurt. In dat geval zullen de Amerikanen de raket niet uit de lucht schieten. Eén ding is zeker: het puin zal niet op uw hoofd vallen. België zit niet in de gevarenzone. Delen van Spanje, Italië en Griekenland wél.
 1. Stunt op snelweg blijkt levensreddend manouvre te zijn
  Play

  Stunt op snelweg blijkt levensred­dend manouvre te zijn

 2. Loredana blaast Gert Voorjans omver met interieur én stem in 'Huis Gesmaakt'
  Play

  Loredana blaast Gert Voorjans omver met interieur én stem in 'Huis Gesmaakt'