Joe Biden
Volledig scherm
Joe Biden © REUTERS

President Biden roept Amerikanen tot vaccinatie op: “Het is uw patriottische plicht”

De Amerikaanse president Joe Biden heeft dinsdag tijdens een toespraak vanuit het Witte Huis zijn landgenoten opgeroepen om zich dringend te laten vaccineren tegen Covid-19. Hij beschuldigde niet nader genoemde televisiepersoonlijkheden en socialemediabedrijven er ook van geld te verdienen met de verspreiding van gevaarlijke leugens over het virus en de vaccins.

4 reacties

 • Jan Janssens

  1 jaar geleden
  Ik heb mij doodgeergerd aan Trump. Maar den deze is een droom voor de Republikeinen.
 • Mich Vanderhoydonck

  1 jaar geleden
  Ongelooflijk hoe dom sommige mensen kunnen zijn in een zogezegd rijk en ontwikkeld land
 • Mark Van Belleghem

  1 jaar geleden
  Verplichte vaccinatie is ok als ook de overheid en de Pharma hun verantwoordelijkheid nemen maar dat weigeren ze.
 • Liese VdVijver

  1 jaar geleden
  Ooh,...maar dat wisten de Amerikanen niet. Nu dat het hun patriottische plicht is gaan ze het allemaal wel doen.
 1. Hackers leggen interne keuken van Wagner bloot: van de boekhouding tot sollicitaties met leugendetector
  PREMIUM

  Hackers leggen interne keuken van Wagner bloot: van de boekhou­ding tot sollicita­ties met leugende­tec­tor

  In het najaar van 2022 kregen hackers toegang tot het bedrijfsnetwerk van Wagner-baas Yevgeny Prigozhin. Een aantal maanden lang pompten ze zoveel mogelijk gegevens uit de servers. Ze geven een inkijk in de structuur van het imperium, een unieke mix van een Russische staatsmaatschappij en een crimineel bedrijf, waar het meestgebruikte wachtwoord 1488 is. Een blik op de interne keuken van Wagner: van het aanwervingsproces tot de boekhouding.
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.