Volledig scherm
© Photo News

President Biden ondertekent 'voedseldecreet' en wil actie voor steunpakket van 1.900 miljard

President Joe Biden heeft vrijdag een decreet ondertekend dat voedselhulp en financiële steun voor Amerikanen met een zeer laag inkomen moet verruimen. Biden zette ook zijn handtekening onder een decreet dat de positie van arbeiders in de publieke sector moet versterken en riep het Congres op zich achter zijn miljardenplan voor een nieuw coronasteunpakket te scharen.

7 reacties

 • Chloe Kezako

  1 maand geleden
  Amerikaans socialisme, bigger, better.
 • Erwin Hyndrikx

  1 maand geleden
  En Europa volgt: 'whatever it takes ' zei men bij de ECB. Dus er wordt geld bijgedrukt ('in de economie gepompt') dat er niet is. Dit is verborgen devaluatie en als dat geld eenmaal begint te circuleren krijgen we inflatie of anders gezegd:geldontwaarding. Je geld (spaargeld) wordt dan minder waard (is ook de bedoeling, want op die manier kan een overheid schuld terug betalen). Maar dat is een groot risico want soms niet meer onder controle (=hyperinflatie). In dat geval krijg je sociale onrust.
 • Leo Marien

  1 maand geleden
  De staatsschuld is al niet meer terug te betalen en 1900 miljard $ er bovenop? Het zal niet het laatste zijn, ook een massa staatsobligaties lopen op z'n einde en wie gaat die kopen, de Chinezen? Normaal injecteert men zulke bedragen in de economie waardoor dat wordt terugbetaald via een hogere groei. Dit is niet meer dan een shot om zich goed te blijven voelen en het werkt nog verslavend ook. Wat nu aan de gang is, is nooit gezien en niemand kent de uitkomst. Boeiende tijden voor edelmetalen.
 • guido Bervoets

  1 maand geleden
  Als er iemand was die geld uitgaf dat niet van hem was, was het The Donald wel. Hij slaagde erin om in de "meest fantastische economie ooit" - zoals hij het omschreef - de staatsschuld met 8,1duizend miljard te doen stijgen. 30% stijging op vier jaar tijd. En dat terwijl hij zelf nog minder belastingen betaalde dan zijn poetsvrouw. Eigenlijk was The Donald dus de Übersocialist.
 • Janine Vandenoek

  1 maand geleden
  Toen Trump dit eiste was het ' de zot van Amerika ' en kijk onze lieve opa Biden ...
 1. Gewurgde Nederlandse vrouw lag wekenlang onder berg rommel in de zetel, politie vond haar lichaam pas na derde bezoek aan huis
  7

  Gewurgde Nederland­se vrouw lag wekenlang onder berg rommel in de zetel, politie vond haar lichaam pas na derde bezoek aan huis

  De Nederlandse politie is meerdere keren binnen geweest in een huis in Den Haag waar uiteindelijk een wekenlang vermiste vrouw is gevonden. Pas bij het derde politiebezoek werd het lichaam van de 35-jarige Gita op de zetel gevonden, verborgen onder een stapel spullen. Dat is maandag bekend geraakt tijdens de eerste inleidende zitting in de rechtbank over de vreemde zaak.
 1. "Oh my God, ik lig met een puber in bed!": 'Uit de Kleren' begint met een sisser
  Play
  Uit de Kleren

  "Oh my God, ik lig met een puber in bed!": 'Uit de Kleren' begint met een sisser

 2. Piepjonge Bart Peeters was voorbestemd voor showbizz: "Ik gooide met vlijmscherpe messen naar mijn broer"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Piepjonge Bart Peeters was voorbe­stemd voor showbizz: "Ik gooide met vlijmscher­pe messen naar mijn broer"