AFP
Volledig scherm
© AFP

Premier Rutte roept Nederlanders op: ga niet over de grens naar België of Duitsland

Nederlanders zouden niet over de grens moeten gaan naar België of Duitsland, vindt ontslagnemend premier Mark Rutte. Hij benadrukt dat het advies geldt om zo min mogelijk contact te hebben met anderen. Daar hoort bij dat men niet naar de buurlanden gaat om bijvoorbeeld steden te bezoeken of te shoppen.

77 reacties

 • Guy Stanbel

  1 jaar geleden
  Wie de Nederlandse politiek wat volgt weet dat Rutte en De Jonge hun karma nog wel zullen ontmoeten... Een kwestie van tijd voor heel Nederland op z'n kop staat.
 • Isabelle Aerts

  1 jaar geleden
  Sluit de gens en dat ze in hun kot blijven,ip van hier de boel komen te besmetten,kan onze politiekers niet begrijpen,draait louter om geld.en niet om de mens
 • Yves Gysel

  1 jaar geleden
  Hahaha precies of de Nederlanders gaan luisteren naar Rutte. De man die verantwoordelijk is voor het aanwenden van Nederlands belastingsgeld voor het bouwen van 2 grote windmolenparken in de polders, die zogezegd ten goede zou komen voor groene energie voor de Nederlandse huishoudens. In werkelijkheid wordt meer dan 90% van die opgewekte groene stroom gebruikt door 1 groot datacenter van Google en 1 van Microsoft. Voor mij zijn de Nederlanders meer dan welkom.
 • Jan Vanstraat

  1 jaar geleden
  Niet praten . Grens sluiten man !
 • engelbert Rydams

  1 jaar geleden
  Een zéér slimme Nederlander.
 1. Poetin bereidt Rusland voor op “eeuwige oorlog” met het Westen nu invasie in Oekraïne stokt
  63

  Poetin bereidt Rusland voor op “eeuwige oorlog” met het Westen nu invasie in Oekraïne stokt

  De woordvoerder van het Kremlin, Dmitry Peskov, had onlangs een ontnuchterende boodschap voor de gasten van een privéfeest in Moskou. Hij zei dat de oorlog in Oekraïne “lang, zeer lang” zal duren en dat het allemaal “nog veel moeilijker” zal worden. Dat meldt de Britse krant ‘The Guardian’ die ook een expert citeert die de aankondiging van Peskov en recente speeches van Poetin interpreteert als een demarche van het Kremlin om de Russen voor te bereiden op een “eeuwige oorlog” met het Westen.
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.