EPA
Volledig scherm
© EPA

Premier May wil brexitakkoord voor heel Verenigd Koninkrijk

BrexitBrits premier Theresa May heeft duidelijk gesteld dat ze een brexitakkoord wil onderhandelen dat geldt voor het hele Verenigd Koninkrijk en dat ze de tijd niet rijp acht voor een nieuw referendum over Schotse onafhankelijkheid. Dat heeft haar woordvoerder vandaag gezegd.

4 reacties

 • marcus bastiaensens

  5 jaar geleden
  Dus harde grenzen op het Iers eiland.
 • Jurgen Vermaut

  5 jaar geleden
  De meeste dromen zijn bedrog...
 • Geert Landsman

  5 jaar geleden
  Grenzen dicht naar de UK, gedaan met voordelen. Ze hebben altijd extra gekregen, nu stoppen en afstoten.
 • Dirk Brouns

  5 jaar geleden
  Wel vasthouden aan een referendum waar meer en meer mensen zich niet meer in kunnen vinden maar anderzijds andere een referendum ontzeggen. De machtsgeilheid en hypocrisie van politici ten top
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 3. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.