Joseph Muscat.
Volledig scherm
Joseph Muscat. © REUTERS

“Premier Malta biedt zijn ontslag aan”

Joseph Muscat heeft tegen vertrouwelingen gezegd dat hij snel zal opstappen als premier van Malta. Dat meldt de Times of Malta. Zijn besluit is een gevolg van de politieke crisis die is ontstaan door het onderzoek naar de moord op journaliste Daphne Caruana Galizia in 2017. 

3 reacties

 • Benno De Bruyn

  1 jaar geleden
  Jullie hebben geen idee van Malta, zijn politiek of wettelijk kader. Er is hier geen scheiding der machten, corruptie woekert vrij zowel op grote als kleine schaal, en maffia praktijken loeren om elke hoek. Kom niet melken dat ze 'hier in belgie beter een voorbeeld aan nemen' want jullie hebben geen enkel idee waarover het gaat.
 • Polutnik Ronald

  1 jaar geleden
  Daarom Jean-Luc Barra is België een land voor criminelen rijke fraudeurs en politiekers .
 • jean-luc barra

  1 jaar geleden
  Vergelijk het MALTEES gerecht met het onze. Goed wat die aan het uitspitten zijn. Hier weten we omzeggens nog niets omtrent de CCC, de BENDE VAN NIJVEL, moorden in de PS middens en alle financiële omkoopschandalen in diezelfde PS.
 1. Kate Winslet in topvorm of een docu over walvissen van de maker van ‘Titanic’: dit is onze streaming top vijf

  Kate Winslet in topvorm of een docu over walvissen van de maker van ‘Titanic’: dit is onze streaming top vijf

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s. Deze week op het menu: een nieuwe HBO-serie op Streamz met Kate Winslet in de hoofdrol, die niets dan lof en vijfsterrenrecensies kreeg in de internationale pers, een grimmige true crime-documentaire over een moeder die op zoek gaat naar de moordenaars van haar dochter en een Noorse krimi.
 1. Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleutels af
  Play

  Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleu­tels af

 2. Meer dan 3000 studenten spelen 'Snake' in het echt
  Play

  Meer dan 3000 studenten spelen 'Snake' in het echt