Premier Alexander De Croo ontving maandag zijn Franse collega Jean Castex. Op de achtergrond ook ministers Vincent Van Quickenborne, Annelies Verlinden en Sophie Wilmès.
Volledig scherm
Premier Alexander De Croo ontving maandag zijn Franse collega Jean Castex. Op de achtergrond ook ministers Vincent Van Quickenborne, Annelies Verlinden en Sophie Wilmès. © RTL TVI

Premier De Croo reageert vanuit quarantaine: “Agenda was al afgestemd op zo weinig mogelijk persoonlijke contacten”

Premier De Croo en ministers Wilmès, Van Quickenborne, Dedonder en Verlinden gaan in quarantaine, nadat ze maandag contact hadden met de Franse premier Jean Castex (56), die maandagavond positief testte op Covid-19. Dat meldt het kabinet van De Croo. De ministers zullen een PCR-test afleggen en blijven tot na het negatief testresultaat in quarantaine.

  1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
    Tweakers

    Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

    Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.