ANP XTRA
Volledig scherm
© ANP XTRA

"Praktijken uit een horrorfilm": Nederlands martelproces van start

Wat was het motief achter de weerzinwekkende martelingen van drie mannen uit de Nederlandse plaats Dirksland (Zuid-Holland) in de zomer van 2016? De rechtbank in Rotterdam trekt er deze week vier zittingsdagen voor uit om daar van de zes verdachten een antwoord op te krijgen. Mogelijk is een partij xtc-pillen in het spel geweest. De aanklacht doet denken aan ware praktijken uit een horrorfilm. Het proces is vanochtend van start geaan.

1 reactie

 • Lieve Vandamme

  5 jaar geleden
  Eens benieuwd welke straf aan zulke sadistische onmensen kan gegeven worden??? Of gooit men het op "ontoerekeningsvatbaar"? Ze wisten heel goed met wat ze bezig waren, verdienen aan een schandpaal te staan!!
 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.