ShutterStock
Volledig scherm
© ShutterStock

Praag noemt plein aan Russische ambassade naar vermoorde Russische politicus

Praag wil een plein voor de Russiche ambassade in de Tsjechische hoofdstad noemen naar de vermoorde Russische oppositieleider Boris Nemtsov. Burgemeester Zdenek Hrib van de Piratenpartij hoopt dat de naamswijziging officieel is op 27 februari, de vijfde verjaardag van de moord op Nemtsov. Dat bericht stadskrant Pravo. 

2 reacties

 • martin amelynck

  2 jaar geleden
  Prachtig... druk ze maar met de neus op de feiten.
 • willy staes

  2 jaar geleden
  Belachelijk .Pure provocatie .
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.