Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Marc De Roeck

PostNL start voorverkoop cryptopostzegel

PostNL is gestart met de voorverkoop van de allereerste Nederlandse cryptopostzegel. De reguliere verkoop start op 22 september. De cryptopostzegel kost 9,05 euro per stuk.

 1. Bedrijf van Elon Musk aangeklaagd voor dierenmishandeling: “Door de hoge druk gebeuren er fouten”
  4

  Bedrijf van Elon Musk aange­klaagd voor dierenmis­han­de­ling: “Door de hoge druk gebeuren er fouten”

  Het medische bedrijf Neuralink, een van de bedrijven van Elon Musk, staat onder federaal onderzoek wegens mogelijke overtredingen op de wetten rond dierenwelzijn. Er kwamen verschillende klachten van interne medewerkers dat de dierproeven overhaast worden uitgevoerd, waardoor onnodig lijden en sterfgevallen worden veroorzaakt. Dat blijkt uit documenten die door persagentschap Reuters zijn bestudeerd.
 2. Crypto in 1-2-3: wat hebben apen te maken met NFT's?

  Crypto in 1-2-3: wat hebben apen te maken met NFT's?

  In de achtste aflevering van de HLN-podcast Crypto in 1-2-3 leer je alles over Non Fungible Tokens (NFT’s). Wat zijn NFT’s en wat kan je ermee? Is het enkel een hype en wat kunnen ze in de toekomst betekenen? Wat hebben apen met NFT’s te maken? Waar moet je op letten bij de aankoop van een NFT? Wat betekent utility en wat heeft de Metaverse te maken met NFT’s? Allemaal vragen waar Kim Londers en Peter Hoogland je in deze aflevering een antwoord op geven.