Elon Musk
Volledig scherm
PREMIUM
Elon Musk © AFP

PORTRET. Gek of geniaal: is Elon Musk de nieuwe Mozes die ons naar het land van melk en honing leidt, of een ordinaire koopman in de tempel?

Dat Elon Musk (48), de man die vanavond de eerste commerciële vlucht de ruimte had moeten schieten, geen gewone is, daarover bestaat nul discussie. Maar of hij nu gek, geniaal, allebei of net geen van beide is, daarover lopen de meningen uiteen. Voor sommigen is hij de Mozes die ons naar het nieuwe land van melk en honing Mars zal leiden, voor anderen een ordinaire koopman in de tempel. God weet wie gelijk heeft.

20 reacties

 • David Hermans

  1 jaar geleden
  Voor elke megalomane Elon Musk zitten er tien in de psychiatrie. Gekte en genialiteit liggen dus dichter bij elkaar dan men denkt... Een dosis geluk en de sociale omgeving bepalen aan welke kant van de muur je terechtkomt.
 • swenti Bolt

  1 jaar geleden
  In een normale wereld,daar worden geen middelen verkwist voor de eer en portemonnee van de superrijken.Maar wordt er gezorgt voor alle leven en natuur!!
 • Rudy Hermie

  1 jaar geleden
  Dat is iemand die rap zeer zeer zeer rijk wil worden door maar alléén het belastingsgeld naar zijne geldbeugel te laten vloeien
 • Jan Desmet

  1 jaar geleden
  De wereld verandert dankzij de rebellen. En niet via ons politieke bende, dat staat vast !
 • Carl Op de Beeck

  1 jaar geleden
  Hij is iemand die enorm veel geld krijgt van de VS-overheid om militair-stategische projecten te ontwikkelen zonder al te veel pottenkijkers.