Donald Trump krijgt niet langer steun van The New York Post
Volledig scherm
Donald Trump krijgt niet langer steun van The New York Post © AP

Populaire rechtse krant New York Post stopt met steun aan Donald Trump: “Hij is onwaardig om het land te leiden”

Een van de favoriete kranten van Donald Trump, ‘The New York Post’, zegt dat Trump “het niet waard is om opnieuw de president van de VS te zijn”. Deze woorden zijn misschien wel de sterkste kritiek van de tabloid op Trump tot nu toe.

 1. Lof van Donald Trump voor Ivana verbaast rouwexperts niet: “Ook het overlijden van een ex maakt gevoelens los”
  PREMIUM

  Lof van Donald Trump voor Ivana verbaast rouwex­perts niet: “Ook het overlijden van een ex maakt gevoelens los”

  Als een ex-partner overlijdt, ben je officeel geen weduwnaar of weduwe. Toch kan het verlies van iemand waarmee je lang samen was, veel losmaken, weten rouwexperts. “Je bent de ander vaak milder gaan bekijken en ziet ook het verdriet van de kinderen.” Dat lijkt ook het geval bij Donald Trump, die voor zijn eerste echtgenote Ivana alleen maar lof heeft. “Een mooi gebaar.”
 2. Slangen op maandag. In de VS is enkel nog plaats voor zwart en wit, maar een democratie is gebaat bij vele tinten grijs
  PREMIUM

  Slangen op maandag. In de VS is enkel nog plaats voor zwart en wit, maar een democratie is gebaat bij vele tinten grijs

  Er zijn nu staten in de VS waar het ondergaan van een abortus zwaarder gestraft wordt dan het plegen van een verkrachting. Met dank aan het hooggerechtshof. Het aantal jongeren dat in de VS sterft door vuurwapens is hoger dan het aantal jongeren dat sterft in het verkeer. Toch is datzelfde hooggerechtshof van mening dat ook de staat van New York wapendracht in het openbaar moet tolereren. Voor de meeste Europeanen lijkt het alsof de Verenigde Staten de pedalen kwijt zijn.