Megyn Kelly
Volledig scherm
Megyn Kelly © EPA

Populaire presentatrice deelt 'geheime' afslanktip. Maar die komt haar duur te staan

Nu het nieuwe jaar begonnen is, gaan de afslanktips er bij vele mensen in als zoete koek. Maar wanneer een topfitte Amerikaanse presentatrice en journaliste - Megan Kelly - haar omstreden geheim voor een gezond leven deelt, wordt ze getrakteerd op een storm van protest.

33 reacties

 • daniel moniez

  5 jaar geleden
  die vrouw had het hier over ne meditatie ,die werkt, ben 10 kg vermagerd,door meditatie,herzeggen, ge eet teveel en ik eet minder,
 • Catherine D'haveloose

  5 jaar geleden
  Het probleem is niet alleen haar reactie, het is haar hele arrogante attitude. Ze is al van verschillende tv stations op straat gezet wegens haar harde, ruwe en arrogante aanpak van iedereen. Ze zou gewoon geen toelating meer mogen hebben om nog haar gezicht op gelijk welke post te laten zien.
 • johanneke li

  5 jaar geleden
  weeral overdreven reacties... als een persoon er zelf om vraagt als een soort geheugensteuntje is er niets mis mee, het is natuurlijk een ander gegeven als het gebeurt zonder dat de betrokkene erom gevraagd heeft. een wereld van verschil dus.
 • Moreno Tecchio

  5 jaar geleden
  Niet elke dieet werkt voor iedereen en zo deze manier van dieeten ook niet maar als het voor heeft gewerkt en zij heeft er geen probleem mee gehad awel proficiat goed gedaan zou ik zeggen
 • Benny Janssen

  5 jaar geleden
  Een dikke streep is ook een lijn .
 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 1. Sasha (6) verloor haar been door een Russische raketaanval, één jaar later staat ze opnieuw in de turnzaal: "Ik ga wedstrijden winnen voor Oekraïne"

  Sasha (6) verloor haar been door een Russische raketaan­val, één jaar later staat ze opnieuw in de turnzaal: "Ik ga wedstrij­den winnen voor Oekraïne"

  Een jaar geleden werd het huis van Sasha (6) en haar mama gebombardeerd door een Russische raketaanval. Het jonge meisje werd zwaar getroffen en lag vijftien dagen in coma, met een volledig verbrijzeld been. Sasha verloor haar been, maar niet haar doorzettingsvermogen. Met een prothese en een flink pak vechtlust staat ze acht maanden na haar laatste operatie opnieuw in de turnzaal. Haar coach nam haar voorzichtig opnieuw op in de groep, maar een ontzettend moedige Sasha beet door en kan nu alweer volledig mee met haar klasgenootjes: “Ik schrok zo van haar vooruitgang. Ze was geen moment bang.” Sasha zelf is vastbesloten: “Ik ga wedstrijden winnen. Ik doe het voor Oekraïne.”