Archiefbeeld.
Volledig scherm
Archiefbeeld. © AP

Poolse ngo: “Nog steeds veel migranten aan Europese buitengrens in Wit-Rusland”

De crisis aan de buitengrens van de Europese Unie in Wit-Rusland mag dan wel geluwd zijn, of op zijn minst uit het nieuws verdwenen zijn, er bevinden zich aan de Wit-Russische kant van de grens nog steeds veel migranten die hopen Europa binnen te raken. Dat zegt een Poolse ngo zondag.

12 reacties

 • Danny Govaerts

  4 maanden geleden
  Ze zijn als toeristen zelf op een vliegtuig gestapt richting wit- Rusland . Moeten ze daar maar asiel aan vragen. Het is toch het eerste veilige landwaarts je asiel aan vraagt. Asiel is toch geen vrijgeleide om Europa binnen te reizen.het is een uitzondering om het leven tijdelijk veilig te stellen tot je terug kan naar je eigen land als het daar terug veilig is. Het is niet iets voor massa integratie. Of economische verbetering.
 • piet devlieger

  4 maanden geleden
  Die mensen zitten niet vast - ze kunnen gewoon terugkeren naar waar ze vandaan komen.
 • marc rooms

  4 maanden geleden
  Gewoon niet binnen laten. Onder geen enkel beding
 • Stefaan Baert

  4 maanden geleden
  Die mensen zijn niet gevangen. Ze zijn vrij. Wat moet je doen? Het niet te gezellig maken voor hen.
 • Franky Vansteelandt

  4 maanden geleden
  Deze berichtgeving zet mensen op een verkeerd spoor. Die migranten zitten niet vast. Ze zijn vrij om terug te keren van waar ze komen.
 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.