Migranten verzamelen zich op de Wit-Russische-Poolse grens nabij Kuźnica.
Volledig scherm
Migranten verzamelen zich op de Wit-Russische-Poolse grens nabij Kuźnica. © via REUTERS

Poolse ministerie van Defensie: 'Steeds meer migranten bij Kuźnica

Aan de Wit-Russische zijde van de grens tussen Polen en Wit-Rusland stromen steeds meer migranten toe. Het Wit-Russische leger stuurt nog meer groepen migranten naar de grens, zegt het Poolse ministerie van Defensie maandag via Twitter. Het tentenkamp in de buurt zou bijna leeg zijn.

8 reacties

 • RENE LENAERTS

  2 maanden geleden
  Een nieuw ijzeren gordijn is noodzakelijk. Hopelijk zal zelfs Poetin niet alle fratsen van Loekasjeko blijven dulden als de gasverkoop in het gedrang komt.
 • Gerda Haubourdyn

  2 maanden geleden
  Als Medhi ze wil binnen laten is het hek van de dam. Dan komen ze met miljoenen binnen en ook de SULTAN van Turkije speelt met dit idee om de grenzen open te zetten. Genoeg is genoeg we kunnen niet al die mensen huisvesten, en uitkeringen blijven geven.Wie binnen is gaat ook niet meer terug. Ze leven in illegaliteit en ze beginnen aan een hongerstaking om geregulariseerd te raken. Grenzen dicht aub.
 • marc van de poel

  2 maanden geleden
  Dit wordt de ergste Oost - West crisis van de laatste 50 jaar. Als het al niet erger wordt. En hopen of rekenen op pluchen EU moet je echt niet doen. Die blinken slechts in één ding uit namelijk : in NIKS.
 • Dirk Bytebier

  2 maanden geleden
  Alle steun aan de polen het is genoeg geweest !
 • Eric Leysen

  2 maanden geleden
  Dat de Europese landen hun leger sturen om Polen te helpen. Of dient Europa écht alleen maar om de zakken te vullen van overbetaalde nietsnutten van politici?