AP
Volledig scherm
© AP

Politierapport onthult: oudejaarsnacht in Frankrijk was aaneenschakeling van onthutsende incidenten

Achtervolgingen op de autosnelweg, mortiervuur, meer dan 1.000 brandende voertuigen, aanvallen tegen de politie. Het rapport dat de Franse krant Le Figaro kon inkijken, leest als een aaneenschakeling van schokkende incidenten tijdens oudejaarsnacht. In Frankrijk was de start van het nieuwe jaar niet overal een feest.

30 reacties

 • Gerry Cle

  5 jaar geleden
  Simpel, pak ze op en veroordeel ze.
 • freddy depaepe

  5 jaar geleden
  het word tijd om de wapens op te nemen
 • Adam Beyer

  5 jaar geleden
  Dat had ik nu niet zien aankomen ze. De ironie komt nog niet tot aan de schenen van de hypocrisie.
 • Jos Temmerman

  5 jaar geleden
  Belgie : politie en brandweer bekogeld. Nederland veel wagens in brand gestoken. Duitsland weer veel vrouwen aangerand . Frankrijk : politieagenten half dood geslagen. Hoe zou dat komen.
 • jef vermeulen

  5 jaar geleden
  En allemaal juichen en victorie kraaien toen Le Pen verloor. Tja dan moeten ze nu ook niet komen janken. Het is maar materiële schade hoor. Wat is nu een uitgebrande auto, fait divers.
 1. Voedselhistoricus ontkracht mythes over Italiaanse keuken: “Gerechten zijn meer Amerikaans dan Italiaans”

  Voedselhis­to­ri­cus ontkracht mythes over Italiaanse keuken: “Gerechten zijn meer Amerikaans dan Italiaans”

  De Italiaanse keuken ligt de Italianen nauw aan het hart. Maar tot grote verbazing van velen, blijkt de oorsprong van heel wat Italiaanse klassiekers buiten de landsgrenzen van het Zuid-Europese land te liggen. Alberto Grandi, een Italiaanse voedselhistoricus en jurylid van het wereldkampioenschap tiramisu, heeft zijn carrière gewijd aan het ontkrachten van de mythes rond Italiaans eten – en daarmee shockeert hij heel wat landgenoten.
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.