AFP, Reuters
Volledig scherm
© AFP, Reuters

Politie zou overwegen met lijkenhonden te zoeken in horrorhuis waar koppel 13 kinderen uithongerde en folterde

BuitenlandDe Amerikaanse politie zou van plan zijn om met lijkenhonden op zoek te gaan in het huis waar David (57) en Louise Turpin (49) hun 13 kinderen uithongerden, mishandelden en folterden. Dat schrijft de nieuwssite Crime Watch Daily op basis van bronnen dicht bij het onderzoek. Er zou ook over nagedacht worden om de kinderen een DNA-test te laten ondergaan, om na te gaan of ze niet ontvoerd werden.

3 reacties

 • Leonarda Van Opbroecke

  5 jaar geleden
  Ouders weeral diep gelovigen ! Ooit moet hier toch eens een einde aan komen hoop ik. Fanatiekelingen die hun eigen regeltjes maken ten koste van andere en hiervoor soms tot horror overgaan. Intelegentie heeft hier weinig mee te maken. Vader was ingenieur. Wordt het niet tijd dat elk geloof op de achtergrond moet verdwijnen?
 • Diana De Wit

  5 jaar geleden
  waarom overwegen om DNA-test te doen? zou al moeten gebeurd zijn! op de video kun je zien hoe vlug die kinderen stappen en lopen om uit dat horrorhuis te kunnen komen, hun laatste krachten bijeengeraapt. hopelijk hebben die 2 kinderbeulen geen dodelijke slachtoffers gemaakt en zullen er geen lijken gevonden worden.
 • Peter Buyck

  5 jaar geleden
  Waarom lijken al hun 'vakantiekiekjes' toch zo onecht?
 1. "Die verwaarloosde kinderen stapten soms urenlang rond in cirkels. Ze gedroegen zich als robotten"
  PREMIUM
  Verwaarlozing

  "Die verwaar­loos­de kinderen stapten soms urenlang rond in cirkels. Ze gedroegen zich als robotten"

  Dertien uitgemergelde broers en zussen -tussen 2 en 29 jaar oud- vastgeketend aan hun bed met kettingen. Kinderen die amper buitenkwamen, tenzij heel laat 's avonds. En allemaal droegen ze dezelfde kleding en een soortgelijke haarsnit. De leefomstandigheden in het gezin van David en Louise Turpin grenzen aan het onwaarschijnlijke. Intussen stromen steeds meer alarmerende getuigenissen van (voormalige) buren naar buiten. "Ze gedroegen zich als robotten", aldus Mike Clifford (60).