Archiefbeeld.
Volledig scherm
Archiefbeeld. © EPA

Politie pakt meer dan 50 vermoedelijke maffiosi op in Italië

BuitenlandIn Zuid-Italië heeft de politie tijdens een grootschalige operatie tegen de maffia meer dan vijftig mensen opgepakt. De vermoedelijke leden van de misdaadorganisatie ’ndrangheta wordt beschuldigd van drugshandel, illegaal wapenbezit en afpersing. Dat hebben de rechercheurs van de stad Reggio Calabria dinsdag bekendgemaakt. 

0 reacties

 1. Zo zorg je ervoor dat je spontane sollicitatie niet onopgemerkt blijft
  Solliciteren

  Zo zorg je ervoor dat je spontane sollicita­tie niet onopge­merkt blijft

  Heb je het bedrijf van je dromen gevonden, maar zijn er geen vacatures? Misschien versier je wel een job door je spontaan aan te melden. Je zal meteen opvallen, want als je de enige sollicitant bent zal je cv niet op een grote stapel belanden! Al kan hij wel naar de prullenmand worden verwezen, als je het niet goed aanpakt… Jobat.be ging op zoek naar verzamelde tips om je kans op een positieve reactie te vergroten.
 2. Trump herhaalt weerlegde beschuldigingen van kiesfraude na Facebook-uitspraak en noemt beslissing “absolute schande”

  Trump herhaalt weerlegde beschuldi­gin­gen van kiesfraude na Fa­cebook-uit­spraak en noemt beslissing “absolute schande”

  Ex-president Donald Trump noemt de beslissing van de onafhankelijke toezichtsraad van Facebook over de schorsing van zijn account “beschamend” en in een ruk herhaalde hij ook zijn ongefundeerde beschuldigingen van kiesfraude. Verder viel hij zijn partijgenote Liz Cheney aan. De Democraten reageren positief op het verdict van Facebook. De Republikeinen scharen zich weinig verrassend achter de ex-president.
 1. En plots staat er een alligator voor het raam: "Straks breekt hij het glas!"
  Play

  En plots staat er een alligator voor het raam: "Straks breekt hij het glas!"

 2. Is de 71-jarige Mary de sterkste oma ter wereld?
  Play

  Is de 71-jarige Mary de sterkste oma ter wereld?