Een beeld van de ontruiming van een ander kamp begin november.
Volledig scherm
Een beeld van de ontruiming van een ander kamp begin november. © AP

Politie ontruimt opnieuw kamp met 500 migranten in Parijs

BuitenlandIn het kader van een nieuwe ontruiming van een migrantenkamp in Parijs zijn donderdag meer dan vijfhonderd mensen naar opvang- en wooncentra overgebracht, zo heeft een journalist van het Franse persbureau AFP vastgesteld.

1 reactie

 • Désiré Van Nieuwenhuyzen

  2 jaar geleden
  En net zoals bij ons waren de vrouwen net niet thuis, hé Fedasil ?
 1. Zuckerberg aangeklaagd voor rol bij privacyschandaal Facebook

  Zuckerberg aange­klaagd voor rol bij privacy­schan­daal Facebook

  Mark Zuckerberg, topman van Facebook-moederbedrijf Meta Platforms, wordt aangeklaagd voor zijn rol in het privacyschandaal rond Cambridge Analytica. Karl Racine, een aanklager in het district waar de Amerikaanse hoofdstad Washington D.C. onder valt, heeft eerder zonder resultaat geprobeerd Zuckerberg verantwoordelijk te stellen. Nu zegt Racine na “uitgebreid onderzoek” bewijs te hebben voor de persoonlijke betrokkenheid van de topman in het schandaal.
 2. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.