Een politieman toont de valiezen van de Belgische bestuurder, bomvol met bankbiljetten.
Volledig scherm
Een politieman toont de valiezen van de Belgische bestuurder, bomvol met bankbiljetten. © Guardia Civil

Politie ontdekt 1,3 miljoen euro in koffer van Belg op Spaanse autostrade

De Spaanse Guardia Civil heeft tijdens een verkeerscontrole een fortuin ontdekt in de kofferbak van een Belgische bestuurder. Daarin lagen twee valiezen bomvol met bankbiljetten, goed voor bijna 1,4 miljoen euro. De Belg wilde niet vertellen waar het geld vandaan kwam.

15 reacties

 • Miguel Leboucq

  1 jaar geleden
  Met de huidige benzineprijzen en de boetes die je in Frankrijk ter plaatse moet betalen is wat extra cash geld altijd nuttig...
 • Charel De Kromhe

  2 jaar geleden
  Wat wij toeval noemen, is het toevluchtsoord der onwetendheid.
 • Eddy Keulier

  2 jaar geleden
  Alles relativeren, een miljoen is voor de werkmens veel, voor de rijken gewoon wat vakantiegeld om op te doen. Met wat pech in een paar casino nachten en het is op.
 • Robert Bruyland

  2 jaar geleden
  Onbeperkt waren en geld vervoeren in Eu is voor jan met de pet dus toch wat beperkter.Zal van de pet afhangen zeker?Weet iemand hoeveel je dan mag vervoeren per persoon?
 • stijn Dewacht

  2 jaar geleden
  Als men nog geen miljoen meer op zak mag hebben zonder verdacht te worden...
 1. Hyperactieve kreeftjes, roekeloze vissen: waterleven totaal van slag door antidepressiva en angstremmers
  2

  Hyperactie­ve kreeftjes, roekeloze vissen: waterleven totaal van slag door antidepres­si­va en angstrem­mers

  Hoge concentraties kalmeringsmiddelen en antipsychotica in onze waterlopen zorgen voor hyperactieve kreeftjes en roekeloze vissen. Dat blijkt uit een grote studie uit Nederland. In België is de situatie niet anders. “Eén op de tien Belgen slikt zulke medicijnen, en die stoffen komen terecht in onze waterlopen”, aldus Dirk Halet van het Vlaams Kenniscentrum voor Water (Vlakwa) bij Radio 1. Met alle bizarre gevolgen van dien.
 2. “Brexit kost Britse economie 100 miljard pond per jaar”
  15

  “Brexit kost Britse economie 100 miljard pond per jaar”

  De Brexit kost de Britse economie zo’n 100 miljard pond per jaar, hebben economen van data- en persbureau Bloomberg uitgerekend. Omgerekend is dat bijna 114 miljard euro. Het vertrek van de Britten uit de Europese Unie laat zich volgens de deskundigen op meerdere manieren voelen. Zo staan de investeringen onder druk en kampen Britse ondernemingen met een groot tekort aan arbeidskrachten. Daardoor zou de Britse economie nu 4 procent kleiner zijn dan zonder de Brexit het geval zou zijn geweest.