Beeld van 6abc.com.
Volledig scherm
Beeld van 6abc.com. © 6abc.com

Politie onderzoekt mogelijke aanval op telcentrum Philadelphia

De politie van de stad Philadelphia, in de cruciale strijdstaat Pennsylvania, onderzoekt een mogelijke aanval op het Pennsylvania Convention Center, een congrescentrum waar momenteel de stemmen worden geteld voor de presidentsverkiezingen. Volgens lokale media zou een groep in een zware jeep onderweg geweest zijn vanuit Virginia om een “aanval” te lanceren.

6 reacties

 • Luc Deville

  2 maanden geleden
  Trump noemt zijn Noord Koreaanse collega niet voor niets een vriend. Soort zoekt soort!
 • Geert Roeyaert

  2 maanden geleden
  Kan iemand dit begrijpen dat een zetelend president de burgers aanzet tot geweld omdat het hem niet zint dat er eventueel iemand anders wordt verkozen tot president maar ja wat had men verwacht van deze man die eenieder beschuldigd van leugens en fake news als het hem niet aanstaat, hij zou beter eens in de spiegel kijken. Als dit uitmondt in het gebruik van geweld dan moet men niet ver zoeken naar degene die hiervoor verantwoordelijk is.
 • PATRICK DEMAEGHT

  2 maanden geleden
  Het was te verwachten dat de USA in chaos aan het vallen zijn. De rol van politieke leiders mag NIET onderschat worden. Polarisatie en oproep tot geweld leidt tot gewelddadige protesten. De volgelingen maken de verkeerde keuzes met celstraffen tot gevolg. De politiek komt ermee weg want zij voelen zich niet verantwoordelijk ervoor.  
 • Christophe Spildooren

  2 maanden geleden
  Grootste verwezenlijking van trump: meer haat onder zijn burgers. Bravo
 • Marc Vleugels

  2 maanden geleden
  Het land dat ooit het voorbeeld was voor velen. 
 1. OVERZICHT. Biden loopt uit in Pennsylvania, hertelling in Georgia. Trump belooft ‘geen juridisch middel onbenut te laten’

  OVERZICHT. Biden loopt uit in Pennsyl­vania, hertelling in Georgia. Trump belooft ‘geen juridisch middel onbenut te laten’

  Twee dagen na het sluiten van de stembureaus hebben de Amerikaanse verkiezingen nog altijd geen winnaar. Hoewel Biden bij winst van de 20 kiesmannen in Pennsylvania zich verzekert van het presidentschap, kan het tellen van de stemmen in de strijdstaten nog dagen duren. In Georgia is het verschil tussen beide kandidaten zo klein dat een hertelling onafwendbaar lijkt. Trump geeft zich nog niet gewonnen en kondigt juridische stappen aan: “Ik zal de strijd voor jullie en ons land nooit opgeven”
 1. "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafdeling in Egyptisch ziekenhuis
  Play

  "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafde­ling in Egyptisch ziekenhuis

 2. Kopie van Da Vinci's Mundi teruggevonden, museum had diefstal niet opgemerkt
  Play

  Kopie van Da Vinci's Mundi teruggevon­den, museum had diefstal niet opgemerkt