Tijdens de inval werden geweren, explosieven en andere wapens gevonden.
Volledig scherm
Tijdens de inval werden geweren, explosieven en andere wapens gevonden. © via REUTERS

Politie-inval in Italië legt plannen neo-nazipartij bloot, 19 verdachten opgepakt

De politie heeft verspreid over heel Italië verschillende invallen gehouden in een onderzoek naar neonazi’s. Daarbij werden 19 extreemrechtse verdachten opgepakt die plannen hadden om een nazipartij op te richten. Er werden ook diverse wapens, explosieven en propagandamateriaal in beslag genomen.

3 reacties

 • Jos Plessers

  1 jaar geleden
  Hahaha.Deze mensen pakken ze keihard aan,terwijl 10000den illegalen het land daar onveilig maken.Velen zijn het kotsbeu,in de steek gelaten door hun regering en tja,dan krijg je van deze"clubs"
 • Dan Midden

  1 jaar geleden
  guido vermeyen: mijn luchtkarabijn is krachtiger dan wat daar ligt en is wettelijk toegestaan. Eerste die dit in mijn huis in beslag komt nemen zal de factuur ontvangen.
 • censor

  1 jaar geleden
  Volgens mij ligt daar niet veel...een paar luchtdruk-karabijnen..enkele Long rifles.22, een katrolboog, één co2 luchtpistoool.....dus niet veel zaaks om een terreurgroep te zijn.
 1. Zaakvoerder mondmaskerbedrijf Avrox opgepakt in Cannes
  9

  Zaakvoer­der mondmasker­be­drijf Avrox opgepakt in Cannes

  De zaakvoerder van Avrox, het Luxemburgse bedrijf dat 15 miljoen mondmaskers aan ons land leverde, is gisteren opgepakt in Cannes, meldt de krant Nice-Matin. De zakenman zou in de Zuid-Franse stad gedomicilieerd zijn. Hij zou vandaag nog voorgeleid worden bij het parket-generaal van Aix-en-Provence. Het zou de bedoeling zijn de man over te leveren aan het Belgische gerecht. Het Brusselse parket kon nog geen commentaar kwijt over de arrestatie.
 1. Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”
  Play

  Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”

 2. Vrachtwagen breekt doormidden na treinbotsing
  Play

  Vrachtwa­gen breekt doormidden na treinbot­sing