Politie aan de hoek van Fairfax Avenue en Sunset Boulevard. Achter de agenten ligt een lichaam onder een wit laken op de weg, omsloten door politievoertuigen.
Volledig scherm
Politie aan de hoek van Fairfax Avenue en Sunset Boulevard. Achter de agenten ligt een lichaam onder een wit laken op de weg, omsloten door politievoertuigen. © AFP

Politie in Hollywood schiet man dood na bizarre confrontatie op Sunset Boulevard

Amerikaanse politieagenten hebben zaterdag in Hollywood een man doodgeschoten die met een kogelwerende vest achter het stuur van zijn wagen zat en op een politievoertuig was ingereden. Dat meldt de politie van de stad Los Angeles.

10 reacties

 • Patrick Denolf

  2 maanden geleden
  Suicide by cop ?
 • Gerry Cle

  7 maanden geleden
  Op het eerste gezicht valt hier de agenten niets te verwijten. Die man had duidelijk de bedoeling om hen aan te vallen. De witte stickers en de kapotte ruit zijn merkwaardig. Hopelijk weten we snel het motief.
 • Fanny Konings

  7 maanden geleden
  Wanneer maakt men gebruik van verdoving spistolen
 • Robin Roels

  7 maanden geleden
  Dat er al meer dan dertig agenten doodgeschoten zijn, dit jaar, wordt natuurlijk nergens vermeld.
 • gilberte Vergaelen

  7 maanden geleden
  Dit gaat daar anders aan toe dan bij ons! Hier worden de politiemensen bekeken, de daders worden in de "watjes" gelegd
 1. Oekraïense president vreest voor staatsgreep door Rusland

  Oekraïense president vreest voor staats­greep door Rusland

  De Oekraïense president Volodymyr Zelensky heeft Rusland beschuldigd van het plannen van een staatsgreep in zijn land. “Ik heb informatie gekregen dat op 1 december een staatsgreep in ons land zal plaatsvinden”, zei Zelensky vrijdag aan journalisten in de Oekraïense hoofdstad Kiev. Het Kremlin wees de beweringen van Zelensky meteen van de hand. “Rusland heeft geen plannen om daaraan deel te nemen en houdt zich nooit met zulke aangelegenheden bezig”, stelde Kremlinwoordvoerder Dmitri Peskov.
 2. Schiphol treft geen extra maatregelen na besmettingen Zuid-Afrika
  5

  Schiphol treft geen extra maatrege­len na besmettin­gen Zuid-Afri­ka

  De Nederlandse luchthaven Schiphol neemt vooralsnog geen extra maatregelen dan de al geldende regels, zoals afstand houden en de mondmaskerplicht, om reizigers tegen het coronavirus te beschermen. Dat op twee KLM-vluchten van Zuid-Afrika naar Nederland sprake was van een groot aantal coronabesmettingen, noemde de luchthavenexploitant “uitzonderlijk”. De kwestie is reden voor Schiphol om met KLM en de gemeentelijke gezondheidsdienst (GGD), die in allerijl moest komen testen, na te gaan hoe een en ander kon gebeuren.
 3. Jef Vermassen over het vonnis voor Derek Chauvin: “Agenten beseffen nu heel goed dat ze hun job en zware straf riskeren”
  PREMIUM

  Jef Vermassen over het vonnis voor Derek Chauvin: “Agenten beseffen nu heel goed dat ze hun job en zware straf riskeren”

  Doordat ex-politieagent Derek Chauvin (45) over de hele lijn schuldig is aan de dood van George Floyd (46), zullen Amerikaanse politiemensen twee keer nadenken voor ze hun knie nog maar een seconde te lang in iemands nek zetten. Toppleiter Jef Vermassen geeft tekst en uitleg bij de uitspraak en wijst op het grote verschil tussen deze zaak en ‘de huis-tuin-en-keukenmoorden’.
 1. “Niemand houdt van mij! Niemand geeft me eten!”: Brits jongetje (6) sterft na aanhoudende mishandeling
  Play

  “Niemand houdt van mij! Niemand geeft me eten!”: Brits jongetje (6) sterft na aanhouden­de mishande­ling

  In Engeland nadert een proces rond schrijnende kindermishandeling stilaan de ontknoping. Arthur Labinjo-Hughes (6) werd zodanig mishandeld door zijn vader en stiefmoeder dat hij op 17 juni 2020 het leven liet. Een hersenletsel is hem uiteindelijk fataal geworden. In twee hartverscheurende audiofragmenten is te horen hoe het jongetje huilend tegen zichzelf aan het schreeuwen was. “Niemand houdt van mij! Niemand geeft me eten!”