Politie aan de hoek van Fairfax Avenue en Sunset Boulevard. Achter de agenten ligt een lichaam onder een wit laken op de weg, omsloten door politievoertuigen.
Volledig scherm
Politie aan de hoek van Fairfax Avenue en Sunset Boulevard. Achter de agenten ligt een lichaam onder een wit laken op de weg, omsloten door politievoertuigen. © AFP

Politie in Hollywood schiet man dood na bizarre confrontatie op Sunset Boulevard

Amerikaanse politieagenten hebben zaterdag in Hollywood een man doodgeschoten die met een kogelwerende vest achter het stuur van zijn wagen zat en op een politievoertuig was ingereden. Dat meldt de politie van de stad Los Angeles.

10 reacties

 • Patrick Denolf

  1 jaar geleden
  Suicide by cop ?
 • Gerry Cle

  2 jaar geleden
  Op het eerste gezicht valt hier de agenten niets te verwijten. Die man had duidelijk de bedoeling om hen aan te vallen. De witte stickers en de kapotte ruit zijn merkwaardig. Hopelijk weten we snel het motief.
 • Fanny Konings

  2 jaar geleden
  Wanneer maakt men gebruik van verdoving spistolen
 • Robin Roels

  2 jaar geleden
  Dat er al meer dan dertig agenten doodgeschoten zijn, dit jaar, wordt natuurlijk nergens vermeld.
 • gilberte Vergaelen

  2 jaar geleden
  Dit gaat daar anders aan toe dan bij ons! Hier worden de politiemensen bekeken, de daders worden in de "watjes" gelegd
 1. Koelkast met energielabel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfactuur
  vtwonen

  Koelkast met energiela­bel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfac­tuur

  Het energielabel op de koelkast laat zien hoeveel energie het apparaat verbruikt. Handig om te weten als je een nieuwe koelkast wilt aanschaffen. Voor het milieu en je portemonnee is het slim om te kiezen voor een koelkast die zo weinig mogelijk energie verbruikt. Daarom legt vtwonen.be je uit hoe je het energielabel op de koelkast leest, wat het betekent en hoe je energie bespaart.
 2. IN BEELD. Dronefoto’s en -video’s tonen enorme schade van aardbeving in Turkije en Syrië

  IN BEELD. Dronefoto’s en -video’s tonen enorme schade van aardbeving in Turkije en Syrië

  Er zijn duizenden doden en gewonden gevallen bij de zware aardbeving in Turkije en Syrië. De eerste schok had een kracht van 7,8 op de schaal van Richter. Daarna waren er nog een reeks bevingen, waaronder eentje met een kracht van 7,5. Dat heeft ook voor zware schade gezorgd aan gebouwen en infrastructuur. Dat tonen videobeelden gemaakt met drones in de Turkse stad Çukurova, die hierboven te bekijken zijn. Hieronder zijn foto’s verzameld die de ravage in Turkije en Syrië tonen.
 1. Jef Vermassen over het vonnis voor Derek Chauvin: “Agenten beseffen nu heel goed dat ze hun job en zware straf riskeren”
  PREMIUM

  Jef Vermassen over het vonnis voor Derek Chauvin: “Agenten beseffen nu heel goed dat ze hun job en zware straf riskeren”

  Doordat ex-politieagent Derek Chauvin (45) over de hele lijn schuldig is aan de dood van George Floyd (46), zullen Amerikaanse politiemensen twee keer nadenken voor ze hun knie nog maar een seconde te lang in iemands nek zetten. Toppleiter Jef Vermassen geeft tekst en uitleg bij de uitspraak en wijst op het grote verschil tussen deze zaak en ‘de huis-tuin-en-keukenmoorden’.