Jasmine Hartin (38) overtrad donderdagavond laat met commissaris Henry Jemmott (42) de avondklok in Belize. Zijn lichaam vertoonde een schotwond.
Volledig scherm
Jasmine Hartin (38) overtrad donderdagavond laat met commissaris Henry Jemmott (42) de avondklok in Belize. Zijn lichaam vertoonde een schotwond. © RV

Politie in Belize onderzoekt of schoondochter miljardair met dienstwapen zat te spelen en zo per ongeluk vuurde

Jasmine Hartin, de schoondochter van de Britse miljardair lord Michael Ashcroft, zal vandaag in het Centraal-Amerikaanse Belize officieel worden aangeklaagd na de raadselachtige dood van een superintendent (een evenknie voor commissaris, red.), stellen Britse media. Welke tenlastelegging ze precies krijgt, blijft onduidelijk. Het lichaam van Henry Jemmott (42) dreef in de nacht van donderdag op vrijdag aan een pier in de stad San Pedro en vertoonde een kogelwond in het hoofd. Op de pier stond Hartin (38). Op haar handen en kleren zaten bloedsporen.

1 reactie

 • mutley dastardly

  2 jaar geleden
  Wie gelooft dat?
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  6

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. 5 kinderen verdwalen in riool in New York, brandweer deelt opvallende 911-audiofragmenten van redding: “Roepen, jongens! Ze horen jullie!”

  5 kinderen verdwalen in riool in New York, brandweer deelt opvallende 911-audiofrag­men­ten van redding: “Roepen, jongens! Ze horen jullie!”

  Vijf Amerikaanse kinderen hebben in Staten Island, New York, een veel groter en spannender avontuur dan gewenst beleefd. Of beter... ónder Staten Island. De vijf jongens waren al spelend in een tunnel gekropen en steeds verder op ontdekking gegaan, maar raakten totaal verdwaald. Gelukkig konden ze na ongeveer een halfuur gered worden. De brandweer van New York deelde opvallende audiofragmenten van het 911-telefoontje tussen één van de kinderen en een dispatcher. “Wáár zitten jullie vast?!”